Tilbage på bloggersdelight??

Beautyproducts til at få en sund vinterhud – tør, fedtet og almindelig hud.

 

skaermbillede-2018-02-22-11-06-52

 

Nogle gange kan huden bare godt trænge til lidt af et boost af fugt. Det kommer bare helt an på, hvilken hudtype at man har. Er man lidt i tvivl, så kan man teste ved at vaske sit ansigt i en mild sæbe, duppe det og når huden er tør, så kan man sætte et lille stykke køkkenrulle i T-zonen i panden. Hvis det bliver siddende har man fedtet hud, kan det ikke sidde har man tør og hvis det sidder lidt og falder af så har man almindelige/kombineret hud.

Herunder har jeg givet et par eksempler til hudplejeprodukter som jeg enten selv har benyttet mig af gennem tiden eller som jeg bare generelt har hørt vidunderlige ting om. Personligt er jeg stor fan af Caudaliés produkter og ellers har jeg selv erhvervet mig Beauté Pacifiques SuperBooster3, som er et mirakelmiddel.

Almindelig/Kombineret

Decubal – Basic Face Cream
Almindelig hud har også brug for en god fugtighedscreme og selvom at man hverken døjer med tørhed eller sensitiv hud, så kan det kun være en fordel at gå efter cremer som ikke indeholder alskens parfume og ting og sager. Decubal har en vidunderlig fugtpleje serie til ansigt, krop og hænder. Deres face cream beroliger huden, indeholder E-vitamin som er med til at blødgøre, så huden er gennemfugtet og “elastisk”.

Avéne – Hydrance Optimale Light Face Cream
En creme som fugter huden let og netop ikke tør almindelig hud fedtet og overfugtet. Den genopretter eventuelt tabt fugt og sørger for at holde huden i balance. Denne her creme er god til dem, som ikke nødvendigvis har følelsen at at behøve at smøre creme på. Den er uden parabener og så kan den bruges både morgen og aften.

Tør

Beauté Pacifique – Fugtmaske
En maske der påføres to-tre gange om ugen på nyrenset hud i ca. 10 minutter. Den efterlader huden blød og samtidig øger den fugtniveauerne, samtidig med at a-vitamin går ind og afhjælper mod rynker og aldring. Det kan man aldrig begybdne

Caudalie – Vinosource Rescue Cream + serum
En creme der går helt i dybden af hudlagene og fugter ekstrem tør hud. Den kan påføres både morgen og aften uden at den fedter huden. Den har gode egenskaber som vinosource, hvilket er ekstrakt af vindruekerneolie, som også er medvirkende til anti-age effekt. Den er særligt velegnet til sart og stram hud, da den også blødgør. Man kan med fordel påføre serum fra samme serie inden fugtighedscremen for bedre virkning.

Tip: Man kan vælge at have en mindre fed dagcreme og så en rigtig lækker, fed natcreme. Det kan også være en fordel at smide lidt creme i sin foundation, så man ikke tørrer helt ud. Ellers smid en ansigtsmist med i tasken og opfrisk huden i løbet af dagen. 

Fedtet

Beauté Pacifique – Superbooster3 
En såkaldt booster som bruges inden sengetid i ca 14 dage ad gangen hver anden aften eller efter behov. Den smøres i hele ansigtet i et tyndt lag og det er vigtigt, at det er om aftenen. Den skal nemlig have tid til at trænge dybt ind i huden uden at blive forstyrret af andre produkter som makeup og andre fugtighed. Den er særligt god som anti-wrinkle og ikke mindst til problemhud, da den også mindsker fedtindholdet i huden. Den indeholder to slags A-vitamin, som gendanner tabt collagen og forstærker huden, så man er mere modstandsdygtig overfor ydre påvirkninger. Da der er A-vitamin i, så er det godt at starte morgenen efter med en creme, som indeholder solfaktor. Også selvom det er vinter og solen ikke viser sig så meget igen.

Clinique – Superdefense SPF20 Daily Moisturiser
Den forsvarer huden mod de første ældningstegn og så er den god til “dry and very dry skin”. Ingredienserne arbejder dybt i huden, så huden styrkes mod de ydre påvirkninger som vind og vejr. Den indeholder også solfaktor, hvorved den kan anvendes hele året rundt.

Tip: Har man fedtet hud og tendens til udbrud af urenheder, så kan produkter med indeholdene Tea Tree Olie være en kæmpe hjælp. Man kan få en del Tea Tree produkter hos The Body Shop, som man med fordel kan kombinere til ens nuværende hudpleje serie eller til at få ny inspiration. 

5 kommentarer

 • wheresthekarma

  Camilla, thanks so much for the post.Really thank you! Great.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle lækre produkter. Fugtmasken fra Beauté Pacifique er min bedste ven her i vinterkulden, hvor min hud trænger til ekstra meget fugt (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg elsker caudalie, det er så skønne produkter, de andre har jeg ikke prøvet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Mejer

   Caudalie er også noget af det lækreste. Jeg er virkelig stor fan af deres produkter <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage på bloggersdelight??