10 ting du (måske) ikke vidste om parfumer

Tilbage på bloggersdelight??

2018-01-19-14-44-05

Så er Frk. Mejer tilbage på bloggersdelight og hvorfor så det?

Ja, jeg har været Eliteblogger andetssteds siden august, men jeg følte ikke at det virkede for mig. Jeg havde fået en ny titel, men mine læsertal og platformen føltes aldrig helt rigtig. Jeg valgte at tage imod tilbuddet i sin tid, fordi der ikke var noget, som kunne gå rigtig galt og hvorfor så ikke prøve sig lidt frem. Platformen fungerede på mange måder rigtig godt, men jeg har altid haft en kærlighed til bloggersdelight. Jeg kunne mærke nede i maven at titlen som Eliteblogger ikke var nok til at holde mig væk fra BD, så nu er jeg tilbage. Det har været under opsejling et stykke tid, fordi jeg må indrømme, at jeg har savnet at være her.

Jeg håber også på, at det betyder, at jeg har mere energi til at blogge og at det giver mig motivationen tilbage. Der sker så mange ting i mit liv lige pt på den personlige front. Jeg kæmper med lidt gamle skeletter, men ikke noget som er så alvorligt, at der er noget i vejen. Jeg har også en del arbejde, hvor jeg ikke kan være tilstede her på bloggen. Dog kan jeg sige på en positiv note, at jeg er uddannet makeup og hårstylist, så det kunne godt være, at der kommer lidt flere tips og tricks i fremtiden. Jeg kan hvertfald love at der kommer noget mere om parfume, fordi jeg er blevet sådan en nørd, når det kommer til at læse om diverse noter, baggrundshistorier og ikke mindst hvordan man skal finde en parfume. Det er lidt af en verden at begå sig i, men det er også ret spændende. Der er langt mere til en flakon og en duft end man først lige skulle tro.

Så jeg tænker at den nye (gamle) Frk. Mejer snart kommer igang med flere indlæg om alt muligt personligt og hygge mig her og der. Jeg har bare været begravet diverse arbejde og fridage har der ikke været mange af. Jeg har fundet ud af, at jeg elsker at have travlt, men en fridag i ny og næ, hvor man kan blogge og planlægge indlæg ville ikke gøre mig noget.

Jeg håber, at i vil tage godt imod bloggen endnu engang. Kategorierne er de samme, alt er som ved det gamle. Jeg er bare hoppet tilbage hos BD. Men skulle i have lyst til at give feedback, komme med ideer eller bare sige hej, så kan i smide en kommentar eller skrive til frkmejer@gmail.com

God dag til jer alle!

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting du (måske) ikke vidste om parfumer