The importance of owning nude lingerie...

Frk. Mejers february picks…

 

 

1 – God strik er ikke til at kimse af, især ikke når det kommer til det danske vejr og vi kan godt forberede os på at det nok ikke bliver varmere lige foreløbig. En simpel en af slagsen som denne her har både klassisk boatneckline og så er den i uldblanding, hvilket gør den ekstra varm. En camelfarvet kan gå til langt flere items end man først skulle tro, men kombiner den med sort, hvid, mønstre og nude.

2 – En sort nederdel i et klassisk skater-snit giver liv til de små hofter og fremhæver store hofter. Denne her har ovenikøbet et bindebånd i taljen, så den kan snævres ind, hvis man er et klassisk timeglas eller pæreformet. Længdemæssigt går den til lige over knæet, hvilket er en god mellemlængde. Det er ungdommeligt nok til at være trendy og alligevel klassisk nok til at man bliver lidt mere ladylike.

3 – Er man mere til bukser, så kan man med fordel finde sig et par viddebukser med eller uden bindebælte. Igen hvis man har problemer med at finde noget som passer i både talje og ved hofterne, så kan det være en fordel at snuppe et par med bindebælte eller bæltestropper. Det giver ydermere en illusion af kilometerlange ben og smider man et par stiller på i samme nuance, så er det lige før at man får modelben. Lige op- og ned-snittet kan være en gave til piger med bredere hofter, da det udligner ben og hofter, så man ikke bliver så kompakt eller får en oval form.

4 – Er man til det klassiske look, så kan en nederdel i fletmønster være en ide. Denne nederdel passer til langt de fleste farver og ser smuk ud med en camelfarvet strik (hint hint). Det klassiske brydes en anelse af frill-detaljen, som giver et yderst moderne touch. Det kan være vidunderligt at vælge en nederdel som denne, hvis man gerne vil have lidt ekstra “fylde” ved hofterne.

5 – Ærmer og frills er et stort hit på nuværende, så hvorfor ikke kombinere disse? Denne lettere gennemsigtige top kan bruges til hverdag og fest. Den kan sættes sammen med en smuk, detaljeret og mere iøjefaldende BH eller måske med en neutral en for mere daytime use. Det afhænger kun af kreativitet og mod. Den lyse farve sender også tankerne over mod mere forårsagtige fornemmelse, hvilket ikke er dårligt i den kolde tid.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The importance of owning nude lingerie...