Foodie: Kartoffelpizzzzzz med ruccolapesto.

OOTD: The Green Dress

Jeg troede ikke, at jeg var typen som kunne bære en grøn kjole, men så faldt jeg over denne her smukke sag fra H&M til 127 kr og så måtte jeg da lige prøve den på. Først kunne jeg ikke lige finde ud af, om det var min stil, men alligevel var der noget over den. Jeg hang den tilbage og lovede mig selv, at hvis den stadig hang der, når jeg havde været til frisøren, så ville det være okay at købe den. Så var det meant to be – so to speak. Jeg gør det tit med ting, hvis jeg er lidt i tvivl. Så hænger jeg det tilbage og hvis det er der, så er det fordi jeg skal have det og hvis ikke, så var det ikke et match. Nogle gange har jeg da ærgret mig meget og andre gange har det været helt okay. Denne her kjole hang der stadig og det var jo netop lige min størrelse og der var kun én tilbage. Så hvor heldig kan man være? Det er så svært at finde en grøn, som ikke bliver for mosfarvet eller for fesen, men denne her er præcis som den skal være.
Den fås stadig på hjemmesiden og kan findes lige her.

Snittet er asymetrisk og H&M har selv stylet den med et par jeans under, hvilket giver god mening, men det er på ingen måde min stil. Jeg havde den derimod med nylonstrømer og en cardigan, fordi det er trods alt minusgrader udenfor. Den er simpel, elegant og så er det bare vidunderligt at have noget andet på end det sorte arbejdsoutfit hele tiden. Brighten up the wintertimes!

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foodie: Kartoffelpizzzzzz med ruccolapesto.