Mest læste indlæg i 2017...

New year and a new me..

il_340x270.1320905835_b1bd

 

Titlen er nok blevet brugt flest gange, når det kommer til årsskiftet. Jeg mener virkelig, når jeg siger, at det er sket noget helt nyt for mig og at jeg er blevet end anden. 2016-mig var rigtig ked af det meget af tiden og jeg brugte sidste jul på at have det forfærdeligt. Jeg var ulykkelig og jeg bekymrede mig om alting. Mit forhold, mig selv, min fremtid og mit ståsted i livet var alt sammen en stor bekymring og jeg var bare ikke glad for ret meget i mit liv.

Jeg startede 2017 som single og jeg mener virkelig startede. 1. januar stod jeg uden kæreste, uden lejlighed og en meget blandet følelse af lettelse og skuffelse på samme tid. Der var blevet taget nogle rigtige beslutninger, men jeg brugte de første mange måneder hos mine forældre og på at komme ovenpå igen. Jeg havde så meget vrede og skuffelse i mig, som jeg har brugt rigtig meget tid på at bearbejde. Jeg nærmer mig en eller anden tilgivelse af det hele, men den er der ikke helt endnu. 2017 bød på mange forskellige udfordringer, da jeg ikke var glad på mit studie, men alligevel tog hele fjerde semester færdigt og håbede på at tilvalg i skrivekunst ville redde motivationen. Jeg opdagede, at det kun gjorde det værre og jeg tog en stor beslutning. Jeg valgte at droppe ud. En ting som jeg aldrig havde set mig selv gøre. Det gik dog rigtig meget op for mig, at jeg brugte meget tid på at være ked af det og doven. Jeg sad bare derhjemme og havde ondt af mig selv. Ondt over at karaktererne der kom ind ikke var specielt vidunderlige. Ondt af at jeg hele tiden havde noget, som jeg skulle læse eller gøre, men som jeg ikke orkede. Ondt over at jeg aldrig følte mig hjemme og at jeg ikke blev forstået. Så efter megen overvejelse frem og tilbage og en grundig gennemgang af alt, så gav jeg slip på endnu en stor ting i mit liv. Jeg siger ikke, at jeg aldrig får min bachelor, men lige nu tænker jeg faktisk ikke så meget på den. Ikke andet end jeg er glad for, at jeg ikke er der mere og at jeg faktisk nærmer mig et sted i mit liv, hvor tingene giver lidt mere mening. En uge efter at jeg havde taget beslutningen blev jeg indkaldt til to jobsamtaler. Jeg nåede lige at få opkaldet fra det ene sted, om at jeg havde fået jobbet og to sekunder efter ringede det andet sted. Jeg tog jobbet i Sense Parfume og har været her et par måneder nu. Jeg tømte opsparingen og meldte mig ind på hår- og makeupkursus. Det er mit “højskoleophold” so to speak og jeg er glad for, at jeg gjorde det. Det går fremad og jeg lærer hele tiden noget om mig selv. Jeg har mere travlt end nogensinde før. Mine uger er booket op af arbejde, kurser, venner og familie, men jeg bevarer stadig overblikket (det meste af tiden da). Jeg havde en uge som bestod af lange arbejdsdage, Paris tur/retur, kursus, træning, Black Friday-vagt og arbejde igen  – kun med et meltdown på Black Friday og det var nok mere af hangryness end så meget andet. Jeg kan reelt sige, at jeg er glad igen.

I marts måned erklærede jeg mig selv rask for min spiseforstyrrelse. Jeg har aldrig været indlagt eller noget i den retning. Jeg har haft min støtte/kontakt-person, som jeg sagde farvel til, men som lige får en opdatering i ny og næ. Jeg har kæmpet i fire år med skiftende anoreksi og bulimi, men jeg er rask i dag. Jeg kan reelt sige, at jeg har fået det godt igen. Jeg kom hjem. Jeg fik ro på og jeg tog tid til at være egoistisk og blive mig selv igen. Jeg tog stille og roligt på. Jeg startede til Pole Fitness og det gav mig det sidste skub til at se på mig selv med andre øjne. Jeg har turde at vise min krop frem igen og jeg tør kigge på mig selv i spejlet uden had eller tårer der trillede ned ad kinderne i frustration. Jeg har stadig dage, hvor jeg føler mig lidt mere lost end andre, men jeg er stærk nok til at holde fast i mig selv. Jeg spiser. Jeg har lyst til mad. Jeg har lyst til at være til stede og ikke være på standby-mode, som jeg ellers var i fire år. Slut med ikke at kunne koncentrere sig og at have en mave fyldt med smerte, sult og tristhed. Jeg har åbnet op omkring det og jeg har fået så mange søde ord tilbage. Jeg er blevet mødt med en helt anden forståelse for mig nu og mit tidligere jeg, fordi jeg endelig har sat ord på, hvad der foregik bag det lidt for tynde og triste ydre. Jeg har virkelig vist at det er okay at være sårbar, følsom og jeg lærer mere og mere at stå ved mig selv, som jeg er.

Jeg vandt ydermere en award for Bedste Modeblog 2017. Jeg har lavet skønne samarbejder med alt fra ure til lingeri. Jeg har udgivet en gæsteklumme hos Woman.dk og  fået så meget ros. Min blog har udviklet sig i takt med mig. Jeg har lavet interviews og jeg har lagt meget energi i de ting, som bliver postet. Jeg gør det af egen fri vilje og fordi målet er noget større. Ting tager tid, men det går fremad.

2017 har været et mærkværdigt år. Det har budt på en hel masse op- og nedture. Det gør sådan et år jo, men langt hen ad vejen, så har det været godt. Jeg har været aktiv i år og jeg har taget nogle store beslutninger. Jeg mener det, når jeg siger “a new me”, fordi der er sket noget inde i mig. Selvfølgelig er der stadig meget, som jeg evaluerer, reflekterer over og skal arbejde med. Jeg tror bare, at for første gang i hele mit liv, så har jeg opdaget, at det er okay, at jeg ikke er perfekt. Jeg skal heller ikke være det. Jeg kan heller ikke og jeg kan ikke styre alting. Det er også okay for mig at andre ser, at jeg ikke er perfekt. Jeg har vist mig selv uden makeup, uden filter og med alle mulige følelser. Sådan er det jo og det er også en del af det. Jeg behøver ikke at gemme alting væk bag glimmer og læbestift. Så tak til 2017 for at have været en bitch, en veninde, en udfordring og en rejse uden lige. Lad 2018 komme an!

1 kommentar

  • Ea

    Virkelig et godt indlæg! Jeg er glad for at høre at du er kommet så langt, trods at du følte at det hele var noget lort. Det er virkelig sejt 🙂
    Jeg håber dit 2018 bliver mindst lige så godt og at du bliver ved med at udvikle på bloggen – jeg nyder i hvert fald at følge med!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mest læste indlæg i 2017...