Hvorfor vise sig selv i lingeri på sociale medier?

Mest læste indlæg i 2017…

Det har været lidt sjovt at se hvilke indlæg, som der har været mest læste. Jeg har været lidt overrasket over fordelingen, men det er altid så svært, når jeg poster noget og vide hvordan det bliver taget imod. Der eren del af de personlige indlæg, som har ramt flere læsere end andre og det er kun dejligt. Det har generelt bare været et dejligt år, hvor jeg har fået så meget positiv respons og gode kommentarer på mine indlæg. De fem mest læste indlæg er herunder og et eller andet sted, er jeg glad for at #Metoo har fået førstepladsen. Det var virkelig et vigtigt budskab og jeg er glad for at min ærlighed og åbenhed er har båret frugt og at folk har fulgt med i min rollercoaster af følelser.

1 – #Metoo

Nok et af mine mest personlige indlæg til dato. Det var vildt grænseoverskridende og jeg ved at der er mange, som har delt deres egen historie. Jeg var sådan i tvivl, fordi jeg ikke har følt at jeg kunne tillade mig at dele mine oplevelser, fordi jeg ikke har kunne finde ud af, om det bare var mig selv der overdrev eller om det var reelt sådan, at mine grænser var blevet overskredet. Uanset hvad så valgte jeg at dele det, fordi jeg gerne ville sætte fokus på de nuancer som seksuelle overgreb er. Det findes i alle mulige udgaver og vi skal være bedre til at tale om det.

“Jeg er ikke blevet voldtaget, men jeg føler, at jeg har ?solgt? min krop og retten til et nej, fordi jeg ikke har følt mig tryg og fordi, at jeg var skrækslagen for ikke at blive elsket. Det har gjort, at jeg fik et hadefuldt forhold til min krop og mit indre. Det har gjort, at jeg ikke har vidst, hvornår det var mig, som havde lyst til noget og hvornår at det var pligtfølelse og en nødvendighed for at kunne blive ved med at blive holdt af. Jeg har stadig den dag i dag et forskruet forhold til seksualitet og hvad det vil sige at være intim med et andet menneske.”

 

2 – Gode tider og et nyt kapitel for Frk. Mejer

Et indlæg som handlede om, at jeg havde besluttet at rykke min blog til en anden platform og at jeg blev  tilbudt at blive Elite-blogger, hvilket var et stort skridt for mig. Jeg håber jo, at bloggen kan blive meget mere i fremtiden.

“Det er der en god grund til, da jeg har rykket fra Bloggers Delight og nu er en del af Bloggers Point. Jeg har startet et nyt kapitel og er et lille skridt tættere på min drøm, som er at kunne leve af bloggen og at fortælle jer mine pinlige, sjove, sårbare og fashionable historier. Jeg er nemlig blevet tilbudt at blive Elite-blogger, så jeg er en fast del af Bloggers Points team og jeg er rigtig stolt af den titel. Der kommer ikke til at blive ændret på noget for jer læsere, da bloggens indhold vil være det samme som før, men ja, udseende og nogle småting har da ændret sig en lille smule.”

3 – Being confident, body positive and saying f… u beauty standards

Anden del af samarbejdet med Hunkemöller og det var virkelig vigtigt for mig at gøre det. Det kom i kølvandet på det indlæg, som handlede om at jeg var blevet rask igen. Det har taget tid, men jeg får skabt mere ro indeni mig selv og når det kommer til min krop, så er jeg blevet bedre til at acceptere det der er. Billederne skulle vise, at jeg også har en mere sensuel og sårbar side, som jeg så mange gange har fortalt om, men det var virkelig grænseoverskridende og så vigtigt på samme tid. Jeg er jo bare én krop ud af mange.

“Derfor øver jeg mig i at blive mere bodypositive og lade være med at sammenligne mig med andre. Det her er min krop, det er mine mærker og det er mig. Jeg ser ud på min måde og jeg kæmper med mine ting. Jeg kan ikke leve op til samfundets idealer, som skifter i tide og utide ? og hvorfor skulle jeg? Hvorfor skulle nogen af os? Vi har den krop, som vi har og det er mere end godt nok. Hvad man gør med den, det er op til en selv, men det er ens egen.”

 

4 – Fra anoreksi til bulimi 

En del af historien om min spiseforstyrrelse. Det her var anden del og der hvor det var virkelig svært for mig. Det var også vildt svært at gennemlæse, fordi det slog mig, hvordan at jeg havde behandlet mig selv. Men ja.. Det er jo en del af min historie og jeg er rask i dag. Det her var bare tiden, hvor drømme brast og hvor jeg stod uden at vide, hvem jeg var. Det var en identitetskrise uden lige. Nok den mørkeste periode som jeg har haft, men det har været vigtigt at fortælle, fordi hvis andre kan bruge min historie til noget konstruktivt, så var det det værd.

“Min beslutning om at forlade London kom i kølvandet på, at jeg godt vidste, at der var noget galt. Jeg var begyndt på de naturlige afførringsmidler, fordi min mave var helt i udu, men jeg tog langt flere end det, som stod på pakken. Hellere sidde med koldsved og jagende mavesmerter end ikke, fordi måske tabte jeg mig bare en lille smule. Det var også i London, at mine første opkastninger begyndte. Jeg kunne ikke rigtig finde ud af det, men jeg overskred i den grad min egen grænse, da jeg fandt mig ude på badeværelset med to fingre i halsen og en hånd bankende ind mod maven i et desperat forsøg på at få maden op igen. Det var det, der gjorde at jeg tog hjem.”

 

5 – The Great Flapper Dress

Min fødselsdagskjole som var specielt til The Great Gatsby-temaet. Jeg følte mig som en vaskeægte Gatsby Queen i den og den var altså gudesmuk. Hele temaet blev jo også bygget op omkring den kjole, fordi den måtte jeg bare eje. Ak ja, gad vide om den nogensinde kommer på igen?

 “Den er overdådig og blændende, fyldt med perler, palietter, sten og frynser. Den Har et smukt geometrisk mønster og den sidder som om, at den var syet til mig. Det kan jeg afsløre at den bestemt ikke var, fordi denne smukke sag er fra Ebay og den har været alle pengene værd. Den kostede kun 250 kr, så jeg var lidt nervøs, om den ville sidde pænt eller om den ville være for kostumeagtig. Det synes jeg bestemt ikke, at den er. Den er elegant og virkelig tung, fordi den er fyldt med små perler.”

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor vise sig selv i lingeri på sociale medier?