Launched: Frk. Mejer x Skoskabet

Top 5: Mascara for long lashes..

Det der med at finde den helt perfekte mascara kan godt være lidt af en prøvelse. Især hvis man har lange vipper og ikke ønsker at ligne en, som stadig kører på “edderkoppe”-trenden, som var meget ind i 00’erne. Vipperne dengang blev ikke renset hver dag, men mascara skulle der på. Så for at undgå at have tre vipper på hvert øje, så har jeg lavet en lille guide til mine favoritter. Jeg har selv ret lange vipper og jeg bruger energi på, at nå helt ind til alle vipperne, så de alle er coated og fine sorte. Jeg har aldrig gået ret meget op i pris, når det kommer til mascara, fordi for mig handler det om at have en, som man kan lide at bruge og som får vipperne til at se flotte ud. Lige nu har jeg Gigi Hadid x Maybelline liggende på makeupbordet og de andre har jeg afprøvet/haft gennem tiden. Min første mascara var en brun en fra The Body Shop og jeg startede med at bruge den, da jeg var omkring 13 år gammel. Jeg lagde kun ét lag og ét strøg på hvert øje og følte det var mere end rigeligt. Det var da en start. I dag lægger jeg 1-3 lag alt efter ønsket effekt og det gøres selvfølgelig med halvåbenmund og i en under zigzagbevægelse med mindst 100 strøg for at åbne fine, fordelte vipper.

1 – Gigi Hadid x Maybelline – Wing Mascara
En limited edition mascara som er designet til at fange det øjenvipperne fra rod og til spidserne. Meningen er at den skal skabe en vifteeffekt af smukke vipper. Derfor er børsten designet således at den har små børster på den ene side, så det er lettere at komme ind til kanten, samt længere børster for at få mascara på alle vipperne på fineste vis.

Min anmeldelse: Oh my.. Jeg var godt nok i tvivl om den kunne leve op til hypen for kollektionen, men det kan den i den grad. Den er limited edition, så det kunne godt være at jeg skulle stocke up inden, at den måske er væk igen. Den klumper ikke, den krymler ikke, den fordeler vipperne og den er så let at arbejde med. Ikke for meget og ikke for lidt kommer på.

Tip: To-tre lag kommes på for ekstra dramatisk effekt. Det første og andet lag på alle vipperne og det sidste kun på de yderste (laterale) vipper, så man virkelig kan få cateyes bare med mascaraen.

2 – Essence Cosmetics – Volume Stylist Curl&Hold (fås i udvalgte butikker som Føtex, Bilka etc.)
En mascara der indeholder mikro-styling voks som går ind og holder på vipperne og er med til at give et blødt buet look. Den er designet til at kunne holde i op til 18 timer og fås også i en vandfast udgave. Børsten er forholdsvis stor, men mindre ude i spidsen, så man kan med fordel bruge spidsen til at fange de mindre og de nederste vipper.

Min anmeldelse: Til de 26 kr som denne mascara koster, så er den brandgod. Den er let at påføre og den fanger alle vipperne. Jeg ved nu ikke, hvor meget at den giver vipperne et “buk”, men den holder hele dagen og man skal ikke være så nervøs for at den falmer. Det eneste er, at man nok skal udskifte den jævnligt, da den har mere tendens til at tørre ind end andre.

3 – MaxFactor – False Lash Effect (fås også i brun)
Hvis man gerne vil have samme effekt, som et sæt falske øjenvipper, så er det denne mascara man skal gå efter. Børsten er kæmpe stor og hvis ikke man er vant til det, så kan man nok godt fumle lidt i begyndelsen. Dog gør de bitte små hår, at man kan komme ind til alle vipperne og med et ekstra coat eller to, så kan man virkelig få skabt nogle fine øjenvipper, som ikke klumper sammen. Børsten er nemlig designet til ikke at fylde for meget på, så man ikke ender med tre klumpede vipper på hvert øje.

Min anmeldelse: Jeg har brugt den i rigtig mange år og jeg ved ikke engang hvorfor, at jeg holdte op. Det er en all time favourite, som er så let at arbejde med og man vænner sig til det kæmpe store børstehoved. Dog giver den nok ikke lige falske vipper-looket, fordi let’s be real. Det eneste der giver den effekt er falske vipper og sådan er det. Den skal have et par lag, men det gør at man hele tiden har kontrollen over, hvordan vipperne fordeler sig.

4 – Lancome – Hypnose
Nok kendt som Lancomes mest klassiske mascara. Den er udviklet til at give meget intense vipper, men uden at den krymler eller spilder produkt ned ad kinderne i løbet af dagen. Meningen bag er at man skal kunne opbygge intensiteten, men hele tiden have kontrol over, hvordan den ligger sig på vipperne. Et resultat som eftersigende skulle give op til seks gange mere fylde og perfekt separerede vipper.

Min anmeldelse: En lidt dyrere mascara, men den er pengene værd. Den er god til at skabe et mere dramatisk look uden klumper, som perfekt separerede? I’m not so sure. Jeg tror, at det er en effekt, som er svær at opnå for nogen mascara. Den holder hele dagen og den har den smukkeste sorte farve. Børsten er meget standard, så den er nemt nok at nå alle vipperne.

5 – Barry M – Feature Length Mascara
Designet med en børste som har små fine hår og som kan bøje sig i den retning, som man har brug for. Den er udviklet til at fange alle vipperne og ikke mindst få dem til at syne længere. Den lille børste gør det nemt at nå vipperne fra rod til spids.

Min anmeldelse: En god mascara til prisen, men den kræver nogle lag før det ser ud af noget. Den er dog god til, hvis man har lange øjenvipper, da man med den handy lille børste kan nå dem alle. Den fordeler sig pænt, men tørrer hurtigere ud, fordi man er nødt til at applikere flere gange og det skaber lidt ekstra luft nede i den – også selvom at man passer på ikke at “pumpe” den. Designet på den er til gengæld stunning. Art Deco/1920’er looket i rosegold/bronze er to die for!

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Launched: Frk. Mejer x Skoskabet