Hyggetøj i en hyggetid..

OOTD: French chic & wide leg pants..

Så er endelig lidt nyt inspiration i forhold til outfits. Nu har jeg de sidste par gange vist både lingeri og hyggetøj. Det her er dog fuldt påklædt og så alligevel med lidt skulder. Jeg er blevet så forelsket i off-shoulder trenden, fordi det er så feminint og sensuelt på en meget ærbar måde. Der sker lidt noget andet end bare en t-shirt og der er også lidt hud, men uden at det går hen og bliver for voldsomt i min verden. Jeg har ledt med lys og lygte efter et par bukser, som havde wide legs og en smal nok talje, så jeg ikke skulle stramme latterligt meget overskydende stof ind.. Jeg browsede på H&M og faldt over de her skønne bukser, som egentligt er ankelcut, men mine ben er så korte, at det er ikke betyder noget for mig. Det har været ret vigtigt at benene var lige op-og-ned, fordi ellers får jeg altså et underligt snit med en smal talje, brede hofter og smalle ankler og det kan jeg ikke forholde mig til. Så lige ben gør at det “udjævner” og i stedet fremhæver taljen og så for det samtidig mine ben til at se længere ud. Jeg valgte en sort sko til de sorte bukser, for ikke at lave alt for meget kontrast og samtidig (igen, igen) få mine ben til at syne længere. Striberne på blusen giver lidt kontrast og lidt en french feeling, som så afsluttes med en pink tråd af pink negle og pink læber. Det bryder det meget monotone i looket og så er det alligevel meget simpelt. Jeg har bare krøllet håret og smidt det lidt tilfældigt op, så man rent faktisk kunne få lov til at se mine skuldre og kraveben. Der er jo ingen grund til at tage off-shoulder på, hvis man ikke gider at vise skulderne for bar hår..

Et virkelig enkelt look, som i mit tilfælde blev brugt til en fødselsdag, men smider man et par flade sko på, så kan man bruge det til hverdag og er man sådan en som jeg selv er, som bare elsker at have høje sko på, så kan det også sagtens bruges til hverdag. Overdressed og chic all day – everyday. Bluse 79 kr, bukser 250 kr (-20% så 200 kr), Sko 200 kr, læber 70 kr og negle 26 kr – så all in all et look til kun 575 kr. Tadaaaa! (Pssst… links til det hele efter billederne).

Tip: Vil man gerne have det endnu mere klassisk? Vælg en rød tråd i stedet med røde læber og røde negle. Sko kan skiftes ud til alle mulige farver og håret kan eventuelt sættes op i en Carrie Bradshaw-agtig knold, men jeg anbefaler det oppe, når man har bare skuldre. Det ville være så synd at dække dem til.
Smykker kan tilføjes. Jeg endte med et par store øreringe med lyserøde detaljer og fire-fem små sølvringe på fingrene.

 

Want the look?
The Pants – Mine // Alternative 
The Blouse – Mine // Alternative
The Shoes – Mine // Alternative

The Lips – Mine // Alternative
The Nails – Mine // Alternative 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggetøj i en hyggetid..