Launched: Frk. Mejer x Skoskabet

Hyggetøj i en hyggetid..

/Reklame/ Hunkemöller 

Jeg er ikke udpræget fan af julen, når det kommer til stykket og min mangel på julestemning har nok peaket i år. Jeg glemmer lidt at vi er i december og at det er hyggens tid, fordi jeg arbejder latterlige lange julevagter, så stemningen falder nok lidt til jorden der. Nå, men derfor skal der stadig findes plads til at hygge og en af de ting, som hjælper på min generelle hyggestemning er….. hyggetøj!

Og ikke hvilket som helst sæt hyggetøj. Det skal være komfortabelt, hyggeligt og nemt at have med at gøre. Derfor faldt jeg også pladask for dette jumpsuit, som ses på overstående billede. Det er cropped ved benene og så er der bare lige en elastik i taljen og de to snore til at binde toppen sammen med. Det er lige til at hoppe i og jeg lever i det – både før og efter at jeg har været på arbejde eller skole. Det er så blødt og så smukt, at man ikke har lyst til andet end det. Hvis det nu havde været sommer, så kunne man da godt lige komme til at hoppe ned i Netto, hvis man havde lidt travlt og ikke lige skulle andet den dag?

Jeg synes, at det er vigtigt at man har noget hyggetøj, som er rart, men derfor behøver det ikke nødvendigvis at være en aflagt t-shirt og et par ødelagte joggingbukser. Ikke, at det gør noget, men jeg kan egentligt meget godt lide, at der er gjort lidt ekstra ud af suitet. Jeg bruger det også, når jeg sidder og gør mig klar. Om det så er til hverdag eller om jeg skal til et event. Det gør, at jeg ikke behøver at være nervøs for at spilde min makeup og jeg har frie bevægelser til at udfolde med både hår og makeup. Dog må jeg nok også lige indrømme, at jeg er blevet så glad for det, at jeg også sover med det om natten. Det kan man sagtens, man skal bare lige have styr på de lange snore foran, så man ikke bliver viklet for meget ind – hvilket jeg åbenbart er mester til? Somehow?

Hunkemöller har rigtig meget lækkert og komfortabelt hyggetøj, som gør det let at føle sig som en queen, både når man skal sove og når man alligevel render rundt derhjemme. Jeg kan klart anbefale dette jumpsuit, hvis man er lidt doven og ikke orker at have flere dele på. Det skal også siges, at jeg er sådan et menneske, som indimellem ikke kan holde ud at have særlige ting på, fordi det strammer, irriterer eller provokerer en eller anden form for panik, men det gør det her aldrig. Ooooog så er der også plads til at elastikken kan udvide sig, hvis man har planer om den ultimative hyggedag på sofaen med dynen og en masse julesmåkager.

 

Man kan finde mit jumpsuit her og ellers kan man undersøge de mange andre muligheder for et hyggesæt her.
Og hvis i er lidt hurtige, så er der ekstra -20% på hele kollektionen lige nu.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Launched: Frk. Mejer x Skoskabet