Hold huden fugtet og frisk med franske Caudalie..

Launched: Frk. Mejer x Skoskabet

Reklame // Collaboration med Skoskabet

It has launced!!

 

Så er min kollektion i samarbejde med Skoskabet i Slagelse til at købe i forretningen eller på deres hjemmeside.

Jeg har virkelig fået lov til at få min personlige stil med ind i det her og jeg vil da lige gennemgå tankerne bag. For det første så har jeg ikke udvalgt ret meget forskelligt, men få styles i forskellige farver. Jeg har ydermere haft ideen om, at det skulle være en feminin kollektion, som man kan bruge til både hverdag og fest. Så der er også lidt en retro-feeling med i denne omgang.

1 – Glimmer, glitter & shimmer (Fås i sort, sølv og lyserød)
Disse lækre stiletter er simpelthen så perfekte til julens og nytårets mange fester. Der er en klodshæl, som gør dem om muligt mere komfortable at have på og så er der lidt forskellige niveauer af, hvor vildt man vil have sine sko. Den sorte er en klassisk festsko med et tvist, men den er det sikre valg, hvis man gerne vil shine sig selv lidt mere op end de normale sorte. De sølv er lidt mere tydelige, men sølv er jo også et forholdsvist klassisk valg og de changerer i nogle rigtig smukke nuancer. Den sidste er min absolutte favorit og er dem, som jeg selv skal have et par af. Der er lidt Stine Goya over dem med det lyserøde glimmer og så ligner det noget taget direkte ud fra Barbies univers.

2 – Pearly loafers (Fås kun i sort)
En flad sko, fordi ikke alt behøver at være højt for at være elegant og flot. Der er lidt loafers over dem, hvilket bliver populært igen i 2018 og er det allerede nu. Dog er det ikke bare en almindelig loafer/ballerina, da den indeholder et af sæsonens hotte trends, som er perler. De er prydet med de fineste perler på toppen og vupti, så bliver det bare en langt festligere sko. De er yderst komfortable at have på og kan jo både bruges til at neddresse festtøjet eller shine hverdagen lidt op.

3 – Chanel Chic on a budget  (Fås i sort og lyserød)
De her minder rigtig meget om noget Chanel kunne have designet. Det er lidt et sats, fordi nogle vil måske finde dem mormor-agtige, men jeg synes virkelig at de er elegante og chic’e. Der er en klodshæl og så er snuden markeret i et andet materiale. Det er klassisk og lidt anderledes. De kan igen bruges til både det ene og det andet. Desuden er den lyserøde farve perfekt til nu, men bliver også vidunderlige til sommer. Snuden er spids og hvad mere kunne man drømme om?

4 – A shoe or a boot? (Fås i sort og lyserød)
Jeg faldt pladask for dem, fordi jeg hader støvler og hvorfor så ikke have en sko med hæl, som alligevel er lukket (og lidt foret), så man kan gå igennem vinterens kulde alligevel? De er så behagelige og så fås de faktisk også en en rigtig fin lyserød. De er så simple, men alligevel har de et touch af noget andet, da den bindes foran med en satinsnor. De kan bruges til alt fra bukser, kjoler og nederdele. Udseendet er i imiteret ruskind, så de har alligevel lidt en winter-feeling.

5 – Satins bows (Fås i sort, lyserød og rød)
Satin er så in i år og bliver det nok også næste år. Hvis ikke man er til trenden af velour, så bør man hoppe over i satinen i stedet for. De her courtshoes er så elegante og så fås de bare i de smukkeste farver. Så om man er til den ballarinalyserøde, fire red eller stanard sort, så er til enhver smag. Designet er som altid virkelig simpelt, men prydes med en satinsløjfe bagerst på hælen. Den røde er tiltænkt julen og den lyserøde vil blive så fin til sommer.

 

Jeg håber, at i synes lige så godt om kollektionen, som jeg gør. Den er meget Frk. Mejer-ish, så hvis man godt kan lide det udprægede feminine og glimmer, så er det her bestemt noget, som man bør kigge nærmere på. Kan købes i den fysiske butik på Løvegade 1 i Slagelse eller man kan bestille via deres facebook.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold huden fugtet og frisk med franske Caudalie..