Frk. Mejer x Skoskabet - Coming soon!

Hold huden fugtet og frisk med franske Caudalie..

 

Et fransk brand som faktisk blev grundlagt samme år, som jeg selv gjorde. 1995 kom det på markedet og er et hudplejebrand til alle slags hudtyper. Det gode ved lige netop Caudalie ligger i, at mærket ikke indeholder parfumestoffer eller parabener. Nogle af hovedingredienserne er vindruernes kerner, da de indeholder en lækker olie, som er plejende og udrensende for huden. Det kommer sig af at grundlæggerne ejede en vinfarm i Bordeaux, så hvorfor nøjes med lækker vin, når man også kan skabe et lækker hudplejeserie? Det er særligt godt til dem, som har sensitiv hud, som jeg selv har. Det er første gang, at jeg selv begiver mig i kast med Caudalie, men jeg må sige, at jeg er mere en positivt overrasket og det er ikke sidste gang, at jeg erhverver mig deres skønne produkter. Duften hele vejen igennem er mild, men stadig lækker. Indpakningen er brugervenlig og simpel. Cremerne er lette at smøre ud og tørrer ind på bedste vis, så man ikke render rundt med fedtet hud. Jeg er fan, så hvorfor ikke undersøge nogle af dem lidt nærmere? Især nu her, hvor vinterens kulde bider fra sig og man skal være ekstra opmærksom på at beholde gløden og fugten. Prisen er måske for nogle lidt dyrere og så alligevel ikke. Hvis man er vant til at betale for gode hudplejeprodukter, så kan man sagtens betale sig fra Caudalie også. Det er hvertfald noget som er lækkert og bedre end så mange andre brands til samme pris.

Vinosource – Creme Sorbet Hydrante (Moisturizing Sorbet) – 203 kr

Hvad den gør?
Den er med til at berolige sensitiv og stresset hud. Den glider nemt på huden og er lettere end en dagcreme – hvis creme kan sammenlignes med sorbets lettere konsistens. Huden efterlades blød, fugtet og fornyet. Den er med til at friske huden op og går helt i dybden. Er med til at fremhæve hudens glød, men uden at fedte.
Hvordan den anvendes?
Påføres på huden i ansigtet både morgen og aften. Den virker bedst i sammenspil med en god serum og efter at huden er blevet renset. Er perfekt inden at man lægger sin makeup.

Vinoperfect – Creme Nuit Peau Neuve (Overnight renewal cream) – 282 kr

Hvad den gør?
Den perfekte natcreme, som reparerer og opfrisker huden henover natten. Den er med til at berolige stresset hud og så arbejder den på at fugte huden i dybden. Den sørger for at få huden til at se mindre træt ud og alt imens at man kan sove stille og roligt. Cremen indeholder viniferin, som er et stof der reparerer mørke pletter og andre alderstegn, så huden igen kan komme til at se lækker ud. Den er perfekt til følsom hud, da den også indeholder papayaenzymer og druekerneolie, som nænsomt passer på huden.
Hvordan den anvendes?
Brug den om aftenen i hele ansigtet eller i panden og på halsen. Den smøres let på ved hjælp af fingerspidserne og så klarer cremen faktisk  resten af sig selv.

Vinoperfect – Serum Eclat anti-taches (Radiance serum) – 396 kr

Hvad den gør?
Designet til at korrigere mørke pletter og har bevist at den på bare fire uger kan skabe forbedrede resultater på huden. Den er perfekt til, hvis man har pigmentpletter eller trænger til at få mere glød og friskhed ind i huden. Den indeholder anti-aging, hvilket er godt til alle aldre, men går ind og reparerer ved at stimulere kollegen- og elastinproduktionen. Den er udnævnt til at være Caudalies ultimative sommerprodukt, så man kan med fordel bruge den under solcremen eller bare året rundt.
Hvordan den anvendes?
Påføres efter toner eller ansigtsmist i hele ansigtet – både morgen og aften. Herefter påføres en god fugtighedscreme.

Vineactiv – Soin yeax defatigent lissant (Energizing and smoothing eye cream) – 299 kr

Hvad den gør?
Den er designet til at mindske de mørke rander under øjnene og give et mere friskt og vågent udtryk. Den udglatter de fine linjer ved både øjne og munden, som opstår med alderen.
Hvordan den anvendes?
Påføres under øjet og eventuelt også rundt om læberne morgen og aften.

Masque Instant Detox – 194 kr

Hvad den gør?
En ansigstmaske lavet på pink ler, som i den grad strammer huden op og renser porerne i dybden. Den fjerner urenhederne og efterlader huden med en mere frisk og ren glød. Den indeholder ydermere papayaenzymer som giver en flot teint og naturlige druer, som eksfolierer huden og renser huden i dybden.
Hvordan den anvendes?
Der påføres kun et tyndt lag på hele ansigtet og herefter skal masken sidde i 5-10 minutter, hvorefter den vaskes af med lunkent vand. Man kan med fordel fugte huden godt og grundigt, da masken ikke som sådan udtørrer huden, men den strammer op i porerne, så en creme går man aldrig galt i byen med.

 

2 kommentarer

  • Kender faktisk slet ikke mærket, men det lyder virkelig godt. Min hud er ret sensitiv om vinteren, så det er altid godt med nogle anbefalinger, for har stadig ikke fundet den perfekte endnu!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor lyder det bare som nogle lækre produkter! Jeg har aldrig selv prøvet noget fra Caudalie, men jeg bliver absolut nødt til at få fingrene af et par af ovenstående produkter i nærmeste fremtid (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frk. Mejer x Skoskabet - Coming soon!