How to... live with and style thin and flat hair...

Frk. Mejer x Skoskabet – Coming soon!

 

 

/Reklame/
Det er ikke ret mange dage siden, at jeg trissede rundt i et lille industrikvarter i Paris. Anledningen var, at jeg har fået lov til at være meddommer på en ny kollektion til den lille hyggelige forretning Skoskabet i Slagelse. Jeg har været medbestemmende i at finde sko som er perfekt til julen og må sige, at jeg ikke havde meget at sige, når det kom til vinterstøvlerne, da det ikke siger mig noget. Dog var det vidunderligt at se processen af, hvordan man tænker og udvælger sko. Der skal tænkes ud over, hvad man selv synes er smukt nogle gange. Man skal mere tænke mere på, om det er noget, som rent faktisk kan sælges. Jeg så rigtig mange fine højhælede, som jeg bare stillede pænt ud til siden igen, fordi at farven eller modellen måske passede mere til min retro stil og ikke så meget til flertallet.

Når det så er sagt, så vil jeg dog sige, at der alligevel har været en del Frk. Mejer over de højhælede, som snart er til at finde i den lille forretning på Løvegade 1. Jeg kan afsløre så meget, at det gerne burde lanceres i næste uge og at der vil være riiiiiigeligt med glitter og glimmer. Jeg har selv udset mig ca. fem par, som jeg gerne vil tilføje til mit eget personlige skoskab. Der vil være chunkyheels dyppet i lyserødt glimmer, pumps i guld, courts med sløjfer, satin og ballerinaer med perler. Det bliver så fint og der er lidt til enhver smag. Ikke nok med at de alle er perfekte til juletiden, så er det en investering, da de jo kan bruges til enhver lejlighed.

Udover at der vil være fine sko, så har jeg også udvalgt lidt fine smykker som passer perfekt til at style sammen med de forskellige skomodeller, så man virkelig kan agere vaskeægte queen.

Priserne vil ikke overstige de 300 kr pr. par og inden at Skoskabet får lanceret deres webshop, så må man nøjes med enten at besøge dem eller at bestille det over facebook.

Jeg glæder mig til at vise billeder og afsløre hele kollektionen i næste uge! Så husk at følge med på bloggen, min instagram eller min facebook.
Ooog når man alligevel er i gang med at like her og der, så kan man da også lige like Skoskabet på facebook eller instagram.

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to... live with and style thin and flat hair...