Om at gå til poledance...

#Singleliv: Dårlige dates..

Okay, det er måske så voldsomt at kalde det dårlige dates. Jeg tror heller ikke, at det er så nemt at gå på date med mig, da man aldrig ved om det ender i et indlæg dagen efter.. Oh well.

Hold nu op, hvor er det dog svært at date. Jeg troede, at jeg skulle være sådan lidt sex and the city-agtig og bare date casual, hygge mig og undgå alt det der kærestedrama. Jeg synes ikke rigtig, at dating er så fantastisk igen. Jeg er jo ikke rigtig typen, som finder mine dates på en bytur og de gange, hvor jeg har været til events, så har jeg kun været omringet af piger, så derfor har jeg været på den famøse app Tinder. Det er både lidt af kedsomhed, men det har også været fordi, at jeg ikke ville gro helt fast til sofaen og selskabet af diverse sit-coms. Jeg har været på et par dates og jeg har lidt svært ved, hvordan den verden fungerer og om jeg gør det rigtigt? Der er vel ikke som sådan en rigtig eller forkert måde, men jeg har kun mødtes med dem én gang og har måtte melde pas. Den første date var med en yderst sød mand, men han var simpelthen for meget farmand og måske havde det noget at gøre med aldersforskellen. Vi var nok bare to meget forskellige mennesker – han var kolonihave og jeg er citylejlighed og stilettoes. Han startede også daten ud med “nå, har du lavet på din opgave, som vi nu aftalte, at du skulle” og jeg kunne ikke andet end at smågrine lidt, fordi jeg mindedes ikke at have fået stuearrest. Nå, men han var supersød og velmenende, men jeg er ikke der i mit liv, hvor jeg har lyst til at tutte rundt i et kolonihavehus og jeg ved ikke om jeg nogensinde vil eje en have. Det er ikke lige mig.

Okay, så det gik ikke så godt, men mit andet møde var med en instagramdude, som jeg godt kendte lidt til i forvejen. Vi mødtes meget casual og jeg var ikke så nervøs. Han startede med “har du lyst til at tage ud og shoppe” og nej ikke på den der sugardating måde, men 10 minutter efter befandt jeg mig i frugt og grønt-afdelingen i Bilka. Det var ikke lige det, som jeg havde forventet og hvor travlt har man, siden at man tager en date med ud for at handle? Jeg fik tildelt wifey-points for at bære et par liter mælk hele vejen ud i bilen. Vi snakkede ret godt sammen, men jeg fandt faktisk aldrig ud af om det var en date eller ej? Vi lavede heldigvis andet end at være i Bilka. En tur i skoven, på stranden og så tilbage for at drikke kaffe. Jeg var ved at falde over en gren i skoven, fik sagt den mest underlige lyd, som jeg aldrig kan genskabe og ikke engang ved, hvordan jeg fik lavet i første omgang? En blanding af et host og et grin? I guess? Jeg fik også spildt noget af min kaffe ud på bordet og jeg havde kun lige fået den. Det var sugerør i og jeg lyver ikke, når jeg siger, at jeg lavede den der akavede, hvor man ikke kan fange sugerøret med munden og får stukket det op i næsen. Wow, Louise… Jeg tror og håber, at han ikke så det. Vi sluttede daten og jeg hørte ikke rigtig fra ham. Det gjorde mig nu ikke noget, men jeg kunne stadig ikke helt finde ud af, om det havde været en date eller om det bare var et hang-out? Eller hvad de unge nu kalder sådan noget i dag? Jaja.

Jeg havde min tredje date for et par dage siden og det havde været lidt spontant af mig. Jeg havde taget turen til København og havde lavet en aftale med en veninde inden, at jeg skulle på date, fordi man kan lige så godt få noget ud af hele dagen. Jeg må indrømme, at jeg nok næsten så mere frem til vegetarisk mad med min veninde, men jeg er også så besværlig indimellem. Vi havde ikke skrevet ret meget sammen, så jeg vidste ikke ret meget. Jeg kunne mærke en lille smule irritation over, at han lavede tidspunktet om fra 17 til 17.30 til 17.15 og til 17.00 igen. Jeg er for planlægningsmindet til det. Jeg havde et kort øjeblik, hvor jeg tænkte, at jeg egenligt hellere bare ville shoppe rundt med min veninde, men det ville jo være ret nederen af mig at aflyse. Ærligt, da jeg så ham var der en del af mig, som havde lyst til bare at forsætte med at gå og jeg ved ikke hvorfor, han så meget sød ud? Vi sagde hej, købte kaffe, som han spildte ud over det hele, så jeg tror måske, at jeg havde sendt min uheldige karma videre? Vi gik rigtig meget rundt og endte med at sætte os på en bænk. Vi snakkede vildt godt, men der var ikke rigtig noget tidspunkt, hvor jeg følte mig tiltrukket af ham. Stakkels mand endte med at spilde kaffe ned af sig selv også. Det kunne lige så godt have været mig. Vi gik i Tivoli og nøj, hvor havde jeg glemt at det var Halloween og lønningsdag. Urgh. Jeg indrømmer, at jeg er lidt berøringsangst og det måske nogle gange er lidt for meget, men min date var det bestemt ikke. Han havde hele tiden en lummer kommentar i ærmet og på et tidspunkt valgte han bare at kysse mig uden at der på nogen måde havde været optakt til det. Jeg blev helt forstrækket og fik sagt efterfølgende, at jeg er sådan en go-slow type, men det gjorde det næsten værre. Han skulle hele tiden røre ved mig, mens vi gik eller trække mig ind til ham og på et tidspunkt tog han et meget underligt greb i min nakke? Like, hvem gør det på første date? Han var måske lidt for ivrig til min smag og selvom at vi havde været enige om, at vi skulle date casual, så var det her måske lige i overkanten for mig. Jeg havde ikke lyst til at tage med ham hjem og vi var nok lidt for forskellige. Samtidig var det lidt som, da jeg var på date med min ekskæreste og de holdte endda med samme fodboldteam. Lighederne var mange og det endte med, at vi bare tuttede ud af Tivoli eller jeg gik med raske skridt. Det viste sig, at vi skulle med samme tog og det var nu meget rart, da jeg sad alene tilbage. Jeg havde et tidspunkt, hvor jeg tænkte, at det nok var mig der var alt for kedelig og ikke bare kunne give slip, men jeg havde det så dårligt og underligt, da jeg trådte ind ad døren. Det er rigtig lang tid siden, at jeg har haft det på den måde og jeg synes bare, at det havde været for grænseoverskridende. Han mente det så sødt og var bare ivrig, men til trods for mine korte forklaring om “nej tak til for meget berøring og seksuelle undertoner”, så stoppede han bare ikke.

Jeg var bare lidt øv over, at det her dating ikke lykkedes så godt, som jeg havde tænkt. Jeg har ikke nødvendigvis lyst til en kæreste lige nu, men jeg vil da stadig gerne have lov til liiiige at se hinanden an et par gange inden at jeg ligger med benene i vejret og uden tøj på. Jeg er alt for gammeldags, genert og konservativ til det. Nogle kalder det frigid, men det er jeg nu ikke. Jeg synes, at dating er svært. Jeg synes det er en jungle for sig selv, hvor begge parter forsøger at imponere og undersøge hinanden ned i detaljerne. Jeg ved ikke, hvor mange dates jeg ender med at være på, men det er da et kødmarkedet, som forvirrer mig. Jeg er ikke bekendt med reglerne, men i det mindste prøver jeg da? Eller noget.. Til gengæld er jeg ikke øv over, at jeg ikke bare går med på alting, men at jeg mærker efter, hvad jeg søger og hvad jeg ikke søger. At jeg mærker efter de alarmklokker som opstår og at jeg lytter til mig selv i stedet for at overbevise mig selv, som jeg har gjort flere gange førhen. Jeg lærer hele tiden, hvad jeg gerne vil have og hvad jeg ikke vil. Så det er bestemt godt for noget.

3 kommentarer

 • Jeg tror aldrig jeg har været på en date, men ville nok have det som dig, sådan lidt slap lige af med berøring. Kan virkelig godt forstå du synes det var over stregen. Håber at det bliver bedre og lykkedes med en fantastisk date 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op. Nu er jeg endnu mere glad for, at være lykkelig gift. Jeg ville ikke klare 5 minutter i dating-gamet.
  Jeg synes det er fedt, at du lærer så meget om dig selv – om hvad du vil og ikke vil. Jeg tænker, at når den rette kommer forbi til en date, så går det hele bare meget nemmere og smertefrit 🙂
  Held og lykke med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du er super sej, at du prøver kræfter med det der dating! Jeg har aldrig prøvet det, men forestiller mig mange akavade scenerier, og grænseoverskridende øjeblikke fordi ingen af parterne ved hvordan det hele skal forløbe 🙂 forventningerne til en date er vel også forskellige, og så kan det nemt gå skævt, hvis man er forskellige steder. Underholdende læsning <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at gå til poledance...