#Metoo

OOTD: Bringing 60s back

Dette outfit er tilbage fra bloggereventet hos Bianco. Der gik lidt 60s i den og jeg var ret vild med det selv. De bukser er faktisk nogle af de eneste, som jeg virkelig kan holde ud at have på, fordi de er så dejlig løse og de får mine ben til at se lange ud. Jeg kunne godt tænke mig at finde et par sorte også, som måske ikke var så store i taljen, som de her er, men jeg leder med lys og lygte. Men ja, jeg har endnu engang fremhævet min talje og forsøgt at få benene til at syne længere, nu når jeg ikke er så høj.

Håret er sat i en løs beehive eller noget der minder lidt om, hvilket var meget klassisk for 60’erne.  Det er bare krøllet en lille smule med en krøllecreme og en diffuser, så jeg er selv meget overrasket over, at mit hår har lidt mere tekstur end jeg lige havde regnet med. Det plejer, at være så fladt, så fladt. Makeuppen er ligeledes inspireret af den tid, hvor modeyes og tykke øjenvipper var in. Det var i særdeleshed de nederste vipper, som skulle tilføres et ekstra lag. Nude eller let lyserøde læber var et hit, fordi det ville være lidt voldsomt med så store, markante øjne og så også vilde læber.

Accessoires er lange øreringe og dem på billedet er købt efter at jeg så filmen Factory Girl første gang. Den omhandler den tragiske historie om model og skuespillerinde Edie Sedgwick, som var gudesmuk, men desværre tager nogle forkerte valg og døde alt for tidligt. Hun er kendt for hendes korte hår, de store øjenvipper og ikke mindst de mange flotte øreringe, som hun havde. Filmen kan i øvrigt anbefales rigtig meget, da den beskriver livet i 60’erne og er man vild med Andy Warhol, så kan man også få et glimt af ham. Jeg tror selv, at jeg snart skal se den igen. Den giver et lidt andet syn på 60’erne og hvordan modebranchen tog en markant drejning og generelt hvordan tiderne skiftede fra efterkrigstid til mere frigjort.

   

Want the look? 
The Blouse – Alternative // Alternative
The Pants – Alternative // Alternative 
The Shoes – Alternative // Alternative 
The Bag – Alternative // Alternative
The Earrings – Alternative // Alternative 

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Metoo