Om at have et mål og finde en retning

Fashion på SU: Black Boohoo-wants under 200 kr

Efter at jeg er startet på mit nye arbejde, så har jeg måtte udvide min garderobe i den sorte retning. Vores “uniform” er nemlig præsentabelt, sort tøj. Jeg har det præsentable klaret, men jeg ejer ikke meget sort tøj, fordi jeg bare elsker farver. Jeg køber sjældent bare sorte t-shirts og ejer ikke ret meget basis-tøj generelt. Jeg havde også allerede besluttet mig for, at det ikke nødvendigvis bare skulle være jeans og t-shirt, bare fordi at det er arbejde og skulle være sort. Jeg har derfor fundet et par items, som jeg helt sikkert skal have i hjem, men må lige vente til næste måned. Den ene t-shirt med frills har jeg dog allerede en, som minder om fra H&M. Den købte jeg særligt til arbejde. Jeg synes, at sort kan være elegant, men jeg er bare bedst til at mixe det lidt om med pastel- eller pangfarver.

Nå, alle disse ting er under 200 kr og Boohoo.com har endda ekstra 20% på købet med koden “extra20”, så det er faktisk ret billigt, men mine sidste penge er afsat til transport, så fashion må lige komme i anden række, selvom at det ikke huer mig.

1 –  “Milley” Wide-Leg Trousers, 105 kr
Et par rigtig fine bukser, som jeg rent faktisk tror, at jeg ville kunne passe i taljen. De fås helt ned i en str. 32 og er af bomuld, så jeg tror godt, at de ville kunne passe både talje og bagdel. De to ting er noget at et palaver at få til at passe sammen. Min krop er ikke designet til at have bukser på. Dog er jeg blevet større fan af trousers, som sidder løst og som har wide legs, da det fremhæver min talje og facon, men udjævner ved at give mig lige ben. Jeg satser meget på, at de kommer til at blive mine.

2 – “Kasey” High-Waist Jeans, 175 kr
Jeg ved ikke nødvendigvis om jeg vil have de her. Dog elsker jeg high-waist og så er der faktisk små perler/jewels påsyet, hvilket er ret fint. Jeg elsker trenden med perler på jeans i år og jeg ville nok vælge dem i en lys denim i stedet. Jeg overvejer bare at bedazzle et par af mine egne jeans i stedet. Men det kræver tålmodighed og masser af tid.

3 – “Libby” Pearl-detail Jumper, 126 kr
Der var perler på! Den er så fin og da den kun fås i medium og large, så bliver den automatisk oversize til mig. Jeg synes bare, at perledetaljen giver det hele et lille pift, så det er ikke “bare” er en sort strik. Jeg elsker nemlig at have strik på om efteråret, men vælger tit de lyse farver, fordi det lysner alting lidt op i mørket.

4 – “Lacey” Frill T-shirt, 126 kr
Denne her har jeg allerede en af. Jeg er bare ikke så god til basisting, så mine “basis” t-shirts ender tit med at blive noget lignende. Den er nemlig rigtig fin og praktisk, fordi det er en t-shirt, som bare er piftet lidt op. I øvrigt er vilde ærme-detajler jo meget populært i år og frills ligeså, så denne her er meget fashionabel og simpel. Perfekt til hverdag.

5 – “Tanya” Turtleneck, 99 kr
Jeg elsker en god turtleneck. Det kan se så fint og feminint ud, hvis man finder den rette. Jeg er ikke så god til dem, som har en kæmpe krave og er i alt for tyk strik, men denne her er tilpas strik og halsen går kun lidt op. Det er ydermere en body, hvilket er praktisk, da den ikke kravler op, når man skal nå noget på øverste hylde. Den er bare lidt upraktisk, når man skal på toilettet, men sådan er det med bodies og buksedragter…

 

Hvad er jeres fall-favourit?

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at have et mål og finde en retning