Makeup video: Aura Dione Gatsby Look

OOTD: Fur, fire red and fab over-knees

Nu fik i ikke et indlæg i går, da jeg simpelthen endte med at være så sent hjemme. Jeg kunne heller ikke lige nå at gøre noget inden, at jeg tog afsted. Jeg har været så dårlig til at få planlagt indlæg forud, fordi jeg bedst kan lide at skrive dem på dagen. Der er bare noget hyggeligere og mere nærværende over det. Men i får et tirsdagsoutfit i dag.

Jeg har lige akkurat fået købt den flotteste, røde turtleneck i PRAG på Nørrebrogade og den kostede kun 120 kr. Den skulle altså med mig hjem og jeg som skal spare penge, men helt ærligt? Og rød er jo så in lige nu, så jeg skal da være lidt med på moden. Jeg satte den sammen med et par korte shorts fra H&M og et par overknee-støvler, så det ikke blev alt for koldt på de nylonbeklædte ben. Jeg har så svært ved at vurdere vejret lige for tiden og jeg kan slet ikke vurdere, hvor koldt det er. Det ene øjeblik booter jeg op og så har jeg det for varmt. Det næste øjeblik tager jeg for lidt tøj på til det danske blæsevejr. Umuligt at finde hoved og hale i. Så jeg valgte at tage min fine pelsfrakke på, som er secondhand og købt i Skoskabet. Den er mange år gammel og jeg må indrømme, at jeg tit falder lidt i svime over pelsfrakker, men jeg de gange, hvor jeg har investeret i en, har de været secondhand. Ingen nye dyr bliver brugt og samtidig er det også godt for miljøet at genbruge tøj. Jeg skal ikke kunne sige, om jeg en dag falder for en ægte pels, som er helt ny, men jeg synes alligevel, at man skal tænke over, hvad den er lavet af og hvor man køber dem fra. Der er mange vintageshops som PRAG, Golden Age, Trendsales og faktisk også Lauritz.com, som sælger fine frakker og jakker til en okay penge. Jeg ved, at den tidligere ejer blev meget glad for at sælge jakken til mig. Jeg passer meget fint på den og det er også hyggeligt, at den har en historie med sig. Lidt patina skader ikke.

Det hele blev afsluttet med min Kensington bag fra Kurt Geiger og mit fine ur i blåt fra ChrisCopenhagen, men der er, som altid, links i bunden af indlægget til alternativer og et par af mine egne ting.

Hele looket endte med at blive en hybrid mellem noget modern 60s, Noora og Rachel fra Friends. Jeg var nu meget tilfreds med det. Oog, og og! Har i lagt mærke til, at der ingen læbestift er??

     Want the look? 
The Coat – Alternative // Alternative
The Turtleneck – Alternative // Alternative
The Shorts – Alternative // Alternative
The Boots – Mine //  Alternative
The Bag – Mine // Alternative 
The Watch – Mine // Alternative

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup video: Aura Dione Gatsby Look