OOTD: Pink Lady

Makeup video: Aura Dione Gatsby Look

 

Looket er inspireret af Aura Diones fra Toppen af Poppen. Det er fra afsnittet, hvor de skulle fortolke Caroline Henderson sange og Aura sad der i den smukkeste Gatsbykjole og hår, men hendes makeup fangede mig helt vildt. Det var en sølvglimmer-liner og et par pink læber. Det var så simpelt og så alligevel så overdådigt. Jeg var fan og jeg besluttede mig derfor at forsøge at genskabe det. Det er ikke lige så fabelagtigt som Auras, men det kommer da pænt derop ad. Det er ydermere makeuppen fra Pink Lady-looket.

Jeg har lavet en video, hvor jeg fortæller lidt om, hvordan jeg har lavet det og hvordan man kan skabe det selv. Det er faktisk ret let og det er ret hyggeligt at lege med glimmer. Jeg har forsøgt at korte det så meget ned som overhovedet muligt. Derfor har jeg undladt at vise min foundationrutine, contour og brows.
Et lille tip er at vente med at lægge foundation og alt muligt til efter, at man har leget med glimmer, så man kan nå at fjerne nedfaldsglimmeret uden at starte helt forfra. Og i må altså lige se bort fra den kæmpe bums, som jeg har på hagen. Den kom fra det ene øjeblik til det andet….

Pssst…. Mine klippeskills er stadig ikke de bedste, men det går lidt bedre nu og jeg skal nok naile det inden, at jeg går på pension (håber jeg!)

What you’ll need:

  • Primerøjenskygge i egen hudtone
  • Sølv øjenskygge
  • Glitterprimer eller vippelim
  • Løsglimmer (Jeg brugte Fine Glitter Dust fra Barry M i sølv)
  • Mascara eller man kan gå all in på falske vipper
  • Pink læbestift (Min er “flamingo” fra Lime Crime)

Se hele videoen her og subscribe meget gerne på mit Youtubekanal.

Giv meget gerne feedback – både godt og knapt så godt. Jeg vil hjertens gerne høre det og jeg tager også gerne imod ideer til ting, som i gerne vil se. Møsser!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Pink Lady