Om at være i tvivl om studiet.

OOTD: Pink Lady

Jeg var til Gatsby Fashion Show på Arbejdermuseet i går. Det var rigtig hyggeligt, fordi jeg havde det bedste selskab og vi havde besluttet os for at gå all in på glimmer og lir. Jeg kunne godt have gjort mig selv lidt mere Gatsby, men i stedet valgte jeg at være lidt mere fashion-fab. Jeg har lige købt den flotte pink skjorte i H&M outletten i Ringsted. Den var nedsat fra 349 kr til kun 90 kr. Jeg har ikke kunne finde den på hjemmesiden til jer, men skulle man virkelig have lyst til at få en magen  til, hang der rigeligt i outletten. Ellers har jeg linket til et par alternativer i bunden af indlægget. Sammen med skjorten var det er par ganske almindelig jeans i sort og så sluttet af med mine nye mules fra Kurt Geiger. De var overraskende lækre at have på. De gnavede kun lidt foran ved tæerne, men det skal bare gåes til.

Da skjorten var lidt et statement i sig selv, så havde jeg sat håret ret simpelt i en messy bun. Der var så meget fylde på skuldrene, så det ville se lidt voldsomt ud med en løs, voluminøs opsætning. Så derfor en knold, pink læber, pink negle og glimmer eyeliner. Jeg laver en video her en af dagene, hvor jeg viser makeuppen, så derfor må man lige nøjes med et par billeder. Jeg har nemlig selv siddet med vippelim, løsglimmer og setting spray, men den holdte nu flot hele dagen og jeg har da stadig lidt glimmerkorn i ansigtet i dag.

Jeg følte mig meget fab i tøjet. Omgivelserne af Arbejdermuseet og det fine show fra FN92 var altså prikken over i’et. Meget mere af det!

 

Want the look? 
The Shirt – Alternative // Alternative
The Pants – Alternative // Alternative
The Shoes – Mine // Alternative

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være i tvivl om studiet.