Om at være i tvivl om studiet.

What I Recently Purchased #2

 

     Indeholder reklame // BOMO.dk

Endnu engang har jeg gjort mig et par køb. Nogle af dem er lige fra udgangen af sidste måned, som da jeg bestilte de fine sko hjem fra Kurt Geiger. Jeg måtte cykle ned og hente dem på posthuset i silende regnvejr og jeg var gennemblødt, da jeg kom hjem. Havde jeg bare ventet et par timer, så havde solen skinnet og jeg havde sluppet for det pjat.

Nå, men skoene fra Kurt Geiger var nedsat fra 1300 kr til 300 kr og de er altså bare flotte. Oprindeligt så jeg dem i en lyserød med palietter, men denne her sølvudgave er mindst lige så fin og måske lidt mere anvendelig. Planen er, at jeg skal have dem på imorgen til Gatsby Modeshow.

Så var jeg i Ringsted Outlet i går med min mor. Jeg har længe gerne ville derud, da jeg havde hørt at H&M har fået deres egen pop up outlet. Det var næsten for godt til at være sandt og mig som bare elsker H&M. Den var nu okay og kan sagtens anbefales, da der var nogle rigtig gode tilbud og så var der nogle lidt mere ligegyldige ting. Jeg fandt dog alligevel et par jeans, som jeg ikke har fået taget billede af, da de lå på radiatoren til tørre efter min regnvejrstur. Jeg fik købt den fineste jakke med blomsterprint i sådan en beige/rosa-agtig farve. I samme tone fik jeg en helt almindelig bluse, som bare kan være dejlig at have og så har den lange ærmer. Det begynder jo at blive koldt og jeg er mest et sommermenneske, som hopper rundt i kjoler og sandaler. Ydermere fra H&M fik jeg den smukkeste, pink skjorte som er totalt fashion. Den er virkelig dekadent og overdrevet. Lige først vidste jeg ikke helt, om den var mig, men jeg kan lige se den sammen med de nye jeans og Kurt Geiger skoene, så det outfit er klar til imorgen.

Fra Noa Noa købte jeg et par glimmerstrømper, fordi jeg ville prøve mig ad med trenden, hvor man har strømper i højhælede. Jeg aner ikke, om jeg kan pull it off, men de var rigtig fine og havde lidt glimmer i sig. Halskæden er fra Moss Copenhagen i guld med en lille perle. Jeg fik den til kun 25 kr og den har en rigtig fin længde.

Alle købene fra Ringsted Outlet endte på 300 kr – 250 kr for alt i H&M, 25 kr i Noa Noa og 25 kr i Moss Copenhagen, så det gjorde jeg da meget godt.

Sidst, men ikke mindst har jeg modtaget et cover og en opladerledning. Jeg har længe stået og manglet et cover, da mit andet med blomsterne var gået i stykker, men jeg blev bare ved med at glemme det. Jeg ville gerne prøve noget lidt nyt og jeg synes lidt, at de der sleeves er så kedelige. Det gør computeren lidt mere personlig, at der er et cover på. De er jo lige til at skifte ud, så man kan prøve noget nyt. Jeg stod faktisk også og manglede en ledning til min oplader. Jeg tror, at de fleste har oplevet, hvor laderen er ved at falde fra hinanden og hænger i en tynd tråd, men hvis man ligger den på en hel særlig måde og ikke kommer til at rykke på den, så kan den stadig godt lige holde lidt endnu. Jeg har fået en særlig en, som er betrukket med nylon i lyserød. Den skulle være ekstra holdbar og har en meget længere ledning, hvilket er virkelig lækkert.

Så der er allerede blevet gjort et par gode fund og det er kun d. 4 oktober!

Kurt Geiger – “Jessie” Mules

 

H&M – Jakke & Bluse

 

H&M – Skjorte // NoaNoa – Strømper // Moss Copenhagen – Halskæde

 

(sponsoreret) Bomo.dk – Marble cover & E-stuff ledning

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være i tvivl om studiet.