OOTD: High-waist, ruffles & off-shoulder

Min første youtube video – nem opsætning til mellemlangt hår.

Jeg har givet mig i kast med at lave en video i ny og næ. Denne her blev meget spontan og selve frisuren er improviseret undervejs. Jeg sad faktisk ved klippebordet og brugte flere timer på noget, som ikke rigtig gad at virke. Derfor er udgaven liiiidt længere end først planlagt og det er mig på dybt vand og i one take. I må altså bare lige spole lidt frem i noget af det, men jeg skal nok blive bedre med tiden (håber jeg!)  Så jeg ved godt, at jeg bruger ordet volumen en million gange, men jeg skal lige i gang med denne her verden. Jeg er en gammel, som først rigtig opdager youtube og videoer nu  – men det er det alle de unge gør sig i. Jeg gør mig jo normalt kun i skrift, når jeg deler ud af tips og tricks, sååååh ja. Jeg gør da mit bedste.

Jeg håber at i bærer over med mig og min første video. Jeg er på bar bund, men vo intet vover, intet vinder. Så tøv ikke for at skrive om forbedringer, gode råd eller hvis der er noget, som i gerne vil se, at jeg laver.

Jeg har lavet denne her tutorial til mellemlangt hår og måske kan man også i længere? Jeg har krøllet inden, at jeg begyndte at optage og ellers så ser i faktisk det meste, men det man skal bruge er

  • heat spray
  • børste
  • hårnåle og én elastik
  • hårspray

 

 

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: High-waist, ruffles & off-shoulder