Oooog fra bulimi tilbage til anoreksi

Er jeg bare kedelig?

 

Jeg har hele tiden sådan en følelse af at være kedelig. Jeg er så bange for ikke at være interessant nok eller ikke at gøre nok. Jeg er en pige, som bare elsker at være i hjemmet og jeg går sjældent ud. Det er ikke sådan, så jeg aldrig lavet noget uden for hjemmet, men det er virkelig der, hvor jeg har det bedst. Jeg har oplevet at fyre på Tinder har skrevet på daglig basis, hvad jeg skulle lave i dag og jeg måtte for tredje dag i træk indrømme, at jeg ingen planer havde. Der var ikke nogen vild bytur i weekenden eller noget andet spændende.

Jeg er bare en som glæder mig helt vildt meget til weekenden. Følelsen af at vide, at der ikke skal ske noget og det eneste som, jeg har planlagt er at spise fredags- og lørdagsslik samtidig med, at der vises Vild med Dans eller Matador på tv’et. Det er hygge for mig og det lader mig op med energi. Det er sådanne små ting, som gør, at jeg bliver glad og langt hen ad vejen står jeg ved det. Alligevel får jeg tanken “ej, hvor er jeg bare kedelig”, hvis folk spørger mig om mine planer og hvad jeg kan lide at lave. Jeg  bruger jo ret meget tid på at hyggebage, at lave ting til bloggen og tutte rundt i butikker. Jeg har jo også universitetet og ikke mindst min træning. Selvfølgelig ses jeg også med veninder, men det er på en anden måde. Det er mere sådan, at vi mødes og har en flaske vin med, eller også står der en bookning på Perchs Tea Room og venter. Jeg elsker gåture i København og har brugt god tid i Tivoli på bare at snakke. Jeg kan meget bedre lide, at man er nærværende med hinanden og at man snakker sammen. Det gør mig glad. Jeg tror, at jeg har været i byen (altså forfest, alkohol, klubber bla bla) én gang i år. Da jeg kom hjem var jeg så træt, men kunne alligevel ikke sove. Hele søndagen blev brugt med tømmermænd og ingen energi til trods for, at jeg havde planlagt at få gjort nogle småting. Jeg synes ikke helt, at det siger mig så meget. Byturen var hyggelig, fordi jeg var sammen med nogle vidunderlig mennesker, men det var mere alt det andet. At blive skubbet, at blive taget på, at skulle tage toget hjem klokken gøgl om morgenen og at have tømmermænd. Jeg har derimod valgt at tage til arrangementer som Elle Style Awards, fordi det synes jeg er spændende. Der går bare lang tid mellem de arrangementer, som jeg gerne vil til, fordi at jeg ikke kan lide at booke min kalender op.

Ja, jeg ved, hvad jeg godt kan lide at lave. Alligevel føler jeg mig utrolig kedelig, fordi jeg ikke er som de andre på min alder. Det er selvfølgelig ikke alle, men mange er ude i byen, de fester og de tager på festival. Er det sådan, at man skal være ung? Vil jeg fortryde senere i livet, at jeg ikke “levede” mens jeg kunne? Vil jeg fortryde ,at jeg ikke gav den gas til fredagsbar og nød min ungdom lidt mere? Det er sådanne tanker, som går igennem mit hoved. Jeg synes ikke selv, at jeg spilder min ungdom, fordi jeg laver jo bare ting, som jeg finder interessant. Jeg er jo ude og opleve ting, men alligevel så kommer der sådan en følelse af “gad vide, hvad de andre tænker?” Det er jo komplet ligegyldigt, men jeg er måske meget uptight i nogens øjne og jeg har svært ved at slippe tøjlerne. Jeg drikker mig sjældent fuld, men burde min ungdom vurderes gennem, hvor mange drukture og høje promiller, som jeg har haft? Er det dét, som gør mig ung? Jeg er 22 år, men jeg kan blive helt træt ved tanken om at skulle noget alt for mange dage i træk. Jeg er nok bare allerede blevet en bedstemor og har altid været det. Jeg tror aldrig, at jeg bliver en, som laver noget hele tiden eller som har en million planer her og der. Jeg er bare introvert langt hen ad vejen og jeg kan bedre lide små sammenkomster, hjemmeaftener og et arrangement i ny og næ. Jeg skal bare blive bedre til at hvile i det og være ligeglad med, hvad andre synes og ikke tænke så meget på, hvad der er “normalt”. Der er jo sikkert mange andre, som har det som jeg, men jeg synes måske ikke, at vi er så gode til at snakke om det? Måske er det bare mig?

Uanset hvad, så vil jeg bruge aftenen i teateret og det glæder jeg mig rigtig meget til. Så kedelig eller ej, men vi skal jo alle bare gøre det, som vi har lyst til og det som betyder noget for os.

God fredag herfra!

18 kommentarer

 • Hvor er nederdelen fra? 😮

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Mejer

   Den er fra Rude på Istedgade. Jeg ved ikke om de har den længere. Jeg fandt den nemlig sidste sommer, men måske? Ellers har de mange andre fine nederdele 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for et godt og ærligt indlæg. Tror der er mange, der har det som dig, men du er bare mere modig og står frem.
  Jeg er lige nogle år ældre end dig? har rundet de 50 år, men kan godt huske at jeg i din alder havde nogle af de samme tanker og heller ikke var det store gå i byen menneske.
  Så stor respekt herfra og flot at du deler og bliv du endelig ved med at være lige præcis som du har mest lyst til.
  Kh
  en ny frkmejer.dk blog læser??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkmejer

   Ej, tusind tak for de skønne ord! Hvor er jeg glad for dem – tak fordi du har lyst til at følge med og uanset alder er det bare dejligt at vide, at man ikke er alene om at have de tanker. 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mon ikke bare du er introvert? Det er jo så forskelligt, hvordan vi får energi, og hvad der giver os livskvalitet (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkmejer

   Jeg er bestemt introvert, det er der ingen tvivl om efterhånden, men det er bare svært indimellem ikke at komme til at sammenligne sig med de andre på min alder. Men du har helt ret, det er nemlig helt forskelligt og det er jo ret vidunderligt at vi ikke alle er ens 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er PRÆCIS sådan jeg har det. Jeg er utrolig introvert og har det faktisk bedst når jeg er for mig selv og laver de ting der interesserer mig – eller ingen ting overhovedet. Det giver mig en god følelse i kroppen. Men jeg tænker også til tider som du. Hvad synes folk om mig når jeg er så “kedelig”. Når jeg ikke gider eller har råd til at skeje ud som alle de andre. Er jeg blevet sær? Er folk slet ikke interesseret i mig længere? For selvom man har det bedst for sig selv, så kan man også godt føle sig en smule ensom til tider. Og så har folk pludselig “glemt” at man eksisterer og vælger en fra når der skal aftales ting. Puha.. det kan til tider gøre ret ondt indeni. For man tænker lidt det er ens egen skyld. At man bare kunne have været mere social og mere udadvendt.
  Men der er intet galt i at være introvert. Og man er ikke kedelig fordi man nyder at lave de ting man hygger sig med bag sine egne fire vægge. 🙂 Det er helt okay. Og det er rart at høre at man ikke er alene om at være introvert og have de tanker.

  Kram fra Anne-Mette Højbjerg – http://www.giz-blog.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkmejer

   Ej, men det er jo de samme tanker, som så tit går igennem mit hoved nogle gange, men det er altså bare skønt at være derhjemme. Det kan nemlig gøre rigtig ondt, når man føler at andre glemmer en og det kan nemlig være rigtig ensomt, men alligevel er der bare så mange gode ting ved det alligevel. Jeg er så glad for de søde ord og at jeg ikke er alene om det. Det er så okay at være introvert <3 Kæmpe kram!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Louise!
  Du er da bestemt ikke kedelig i mine øjne, og der er sgu mange måder at udleve sin ungdom på. Jeg kan dog godt nikke genkendende til dine tanker og følelser omkring det hele. Jeg kan også hurtigt tænke om jeg er for kedelig, men vi er alle forskellige og har behov for forskellige ting – og nogle har bare behov for at gå i byen og drikke hver weekend, mens andre hellere holder hele weekenden hellig og holder sig derhjemme med netflix mm. Det har personligt aldrig været min kop te at gå i byen som sådan. Jeg ser også frem til de weekender, hvor jeg ingenting skal fordi jeg nyder mit eget selskab med en pakke cookies fra Lidl, ha ha! Så har jeg det sgu meget godt, og jeg synes du er sej for at tale højt om det her. Det er et vigtigt emne, da jeg især tror at der ligger lidt et socialt pres på ungdommen i dag, om at vi skal være på, være højlydte, være sociale osv. osv. Tak for din stemme <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkmejer

   Mange tak for de sødeste ord og hvor er det bare dejligt at jeg ikke er alene om det. De der weekender, hvor man ikke skal noget er altså guld værd og det er dem, som sørger for at jeg har energi nok til ugen der kommer. Jeg tror virkelig også, at det er et socialt pres, fordi det er det, vi ser og oplever langt hen ad vejen, hvilket er ærgerlig, da der jo er mange måder at være ung på. <3 Kram!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea

  Selvom jeg i ny og næ godt kan lide at tage en øl i fredagsbaren eller tage en bytur med veninderne, så må jeg da også indrømme at det er en aften på sofaen med slik og fjernsyn der trækker mest ? Godt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkmejer

   Jamen præcis! Der er heller intet i vejen med at tage sig en øl eller en bytur, fordi det hænder da også engang imellem hos mig. Der går bare meget langt imellem og det er fordi jeg foretrækker slikskålen og dynen – der skal være plads til det hele 😉 Men tak for de søde ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde Sommer Andresen

  Jeg har det bare på helt samme måde… og hvor er det vildt, at du 100% skrev ALLE mine tanker fra i dag.. jeg har også sådan en hyggelig alene-aften, hvor jeg virkelig øver mig i at acceptere min egen forklaring på ikke at deltage i netop samme frebar + efterfølgende fest, som er: At jeg hverken gider eller orker! Nu står den på pizza, Vild med dans, en lang gåtur og hygge hjemme. Hav en rigtig dejlig aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkmejer

   Jeg synes det lød som en rigtig god aften, som du havde dig! Det er nemlig det at man skal blive bedre til bare at acceptere det, det er jo ikke forkert, det er bare sådan man har det og det er jo også helt okay! Tak for de søde ord og jeg er glad for at jeg kunne sætte ord på dine tanker 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Louise, jeg synes bestemt ikke du lyder kedelig. Tværtimod synes jeg, at du er inspirerende, og jeg nyder at læse med herinde! Jeg kan nikke genkendende til meget af det, du skriver i dette indlæg, og jeg synes det er dejligt du bringer fokus på det.
  Hilsen en, der også bare skal tulle rundt og nyde det er weekend 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla! Ej, hvor gør du mig bare glad og det bedste er bare, at jeg ikke er alene om at føle sådan. Det er så dejligt at du følger med i, hvad jeg tuller rundt med. Jeg vil nyde weekenden endnu mere efter at have læst din kommentar, tak! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej Louise, jeg har det på helt samme måde! Jeg er altid den første til at smutte hjem fredag eftermiddag, selvom jeg altid overvejer at tage til den der fredagsbar.. Men jeg vil sgu meget hellere hjem under dynen og hygge med en god film, haha! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, det er dejligt at høre, Nikoline! Godt, at jeg ikke er helt alene om det, det hjælper altid på det og det er altså bare skønt at sidde under dynen! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oooog fra bulimi tilbage til anoreksi