Oooog fra bulimi tilbage til anoreksi

OOTD: A Modern Sandy…

Jeg ved godt, at jeg lige brokkede mig over, at vi danskere er rigtig gode til kun at have sort på. Meeeeeeeen det kan altså også set ret fedt ud engang imellem. Jeg gør det så sjældent, fordi jeg ikke har ret meget sort og slet ikke sorte toppe. Jeg fandt dog denne her “basic” T-shirt i H&M den anden dag og den kostede kun 79 kr, men der var ydermere 30% på. Det kunne jeg ikke stå for og jeg er blevet ret vild med de frills på ærmerne. Jeg kan tydeligvis ikke finde ud af bare at have jeans og t-shirt på uden at der sker lidt mere end det.

Der endte med at gå lidt Sandy fra Grease i den, fordi jeg også havde dullet mit hår op i nogle store krøller. det er et look, som jeg gentager engang imellem og har da også haft en bardot-shirt på i stedet, så det mindede endnu mere om. Det er er bare min meget moderne fortolkning af det, men det blev nu meget fint alligevel. Det fik lidt en Grease-vibe alligevel.

Det er meget let at genskabe hendes ikoniske look.
Det er et par high-waisted jeans og man må selvom, hvor shiny de skal være.
En off-shoulder bluse er nok at foretrække.
Hun har et par røde sko på, men generelt sandaler med peeptoe
Store krøller
En læderjakke

Altså, jeg måtte jo også lige vise min “Kensington” taske frem. Den er fra Kurt Geiger og den stod højt på min ønskeliste. Jeg fik den af min mormor og oldemor i gave og jeg flåede virkelig papiret op og jeg må indrømme, at jeg ville nok have været skuffet, hvis ikke den lå dernede. Det gjorde den og den er altså så amazing.

Så det endte med en meget glad mig ude i solen. Store krøller, røde læber og all in black. Det er et outfit, som jeg virkelig elsker og det bliver ikke sidste gang, at denne kombination bliver taget i brug.

 

Want the look?
The Blouse – Mine // Alternative
The Pants – Alternative // Alternative
The Shoes – Mine // Alternative
The Bag – Mine // Alternative

8 kommentarer

 • Du ser bare skide godt ud som altid – også i sort!❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med looket og elsker du altid ser så glad ud på dine billeder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkmejer

   Ihh tak, og det er jeg glad for at du synes 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare et fedt look. Det er tydeligt at se Grease viben! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkmejer

   Mange tak, det er fedt, at man kan se det. Nu da det var en lille smule mere moderne 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du godt ud 🙂 Jeg er blevet rigtig god til at gå i farver – men forleden havde jeg et helt sort outfit på med mørke negle og mørke læber, og det var altså pisse lækkert 😉 Sort er altså bare flot og klassisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak <3 Det kan nemlig være så flot, især hvis læber og negle også er i de mørkere farver. Man skal ikke kimse af all black everything 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oooog fra bulimi tilbage til anoreksi