OOTD: Introvert-edition: Ingen makeup og hyggetøj..

Fashion på SU: Under 250 kr – fem røde kjoler

 

Lige nu er rød nok en af de farver, som man ser mest i modebilledet. Det kan være helt svært at komme udenom, men det er altså også en vidunderlig farve. Det er især den meget klare, fire red som er populær og jeg er vild med trenden. Personligt har jeg ikke så meget rødt endnu, men jeg vil da helt sikkert finde mig noget i løbet af efteråret. Jeg er vild med det fordi, at der rent faktisk er kommet farver på i år og især i Danmark er vi gode til udelukkende at iklæde os sort. Selv ejer jeg ikke ret meget sort, men selvfølgelig har jeg det da og nogle gange skal man ikke kimse af et all-black outfit, men andre gange, så gør farverne altså noget godt. Jeg har fundet fem forskellige kjoler, som alle er under 250 kr. Der er noget, hvis man skal til fest og gerne vil se glam ud. Der er mere hverdagsbrug og så er der, hvis man skal ud og male byen rød. Lidt til enhver smag.

Har man lyst til at købe en eller flere, så kan man bare klikke på titlen, så fører den dig direkte over til en smuk, rød sag.

Kjole 1 – Boohoo.com, 138 kr 
En gulvlang sag med slids. Den her er virkelig smuk og enorm sensuel. Personligt ville jeg gerne til et eller andet event i denne her sag. Den er meget Old Hollywood eller man kan da style den således. Krøller a la Monroe, røde læber og måske nogle guld-detaljer? Så er den hjemme og for kun 138 kr!

Kjole 2 – H&M, 249 kr
Denne her er mere hverdagsagtig. Jeg kan godt lide længden på den og man kan sagtens sætte den sammen med en basic-tee, som er så populært lige nu. Jeg tror, at jeg ville se dum ud i den trend, men jeg kunne godt finde på at tage denne her på med et par semi høje sko, en læderjakke og håret i en stor knold. Den er rigtig god, fordi man selv kan vælge at dresse den op eller ned.

Kjole 3 – H&M, 209 kr
Så fin altså og med de store sløjfer på skuldrene. Jeg er også helt vild med den røde blonde. Personligt mener jeg, at sådan en blonde hurtigt kan blive lidt for meget af det gode, men denne her er tilpas bedstemor, tilpas chic. Den har en midi-længde, som er meget god til denne her overgangsperiode. Så man kan sagtens have et par strømpebukser under og er med til tee-trenden, så kan man jo også have sådan en under på de køligere dage. Man kan også sagtens have den på til fest med høje hæle eller en fancy ballerina. Den har mange muligheder og så er den røde altså amazing.

Kjole 4 – Boohoo.com, 126 kr
Jeg er så vild med den draperede effekt. Kjolen er virkelig simpel, men fordi den lige bliver cuttet i taljen og har en drapering, så bliver den lidt ekstra. Jeg ville nok tage denne her på til en fest, fordi den er ret så fancy. Det er en stram kjole, men fordi den netop har lidt spil ved maven og en slids, så er den nok ikke så grænseoverskridende at have på. Jeg mener bare, at jeg selv kan have svært ved de kjoler, så sidder stramt lige op og ned, fordi jeg føler mig lidt “nøgen”. Derfor elsker jeg mere de kjole, som har skater-skirt eller a-line. Men jeg er også mere en pige, som kan lide at fremhæve taljen og “skjule” mine lidt større hofter. Hver ting til sin tid. Dog ville jeg gerne have denne her på til et eller andet. Den er så classy og sassy.

Kjole 5 – H&M, 179 kr
Jeg har vist denne her kjole før, men det var i den rosa/guld-ish mønster. Den er lige op og ned, men den er rigtig behagelig at have på. Den er nemlig også let at dresse op og ned. Så den kan sagtens bruges en aften ude, men også dagene efter. Den kræver ikke så meget styling, fordi den har så meget spil i sig selv og så er farven altså rigtig flot. Der er lidt 60s vibe over den.

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Introvert-edition: Ingen makeup og hyggetøj..