Særligt Sensitiv: Acceptér begrænsninger

OOTD: Introvert-edition: Ingen makeup og hyggetøj..

Det blev til et torsdagsindlæg i stedet, fordi jeg ikke lige har været så god til at planlægge og at være startet op på universitetet har været hårdt. Jeg er på et meget andet forløb end de forgangne semestere og det her tager rigtig hårdt på mig rent mentalt. Jeg kan mærke, at det hiver i min introverte side og det gør også, at jeg er rigtig træt. Jeg er ikke på uni ret ofte, men sidste onsdag faldt jeg omkuld klokken 20.30 og vågnede først igen dagen efter kl 8.30 – 12 timers uafbrudt, dyb søvn. I går kom jeg hjem, gik i bad og faldt omkuld på sofaen. Jeg kan slet ikke huske, hvornår at jeg sidst har været så træt. Jeg tænker, at jeg vil komme lidt mere ind på hele min uni-situation, fordi der er nogle pointer jeg gerne vil frem til. Men min træthed til side, så handler det mere om hyggesættet-

Lige nu ville jeg gerne vise et meget anderledes OOTD/Stjæl stilen, fordi det er ikke rigtig “Frk. Mejer” i dag, eller jo, men så alligevel lidt mere af Louise. Det her photoshoot er af mig hjemme. Det er når jeg bare gerne vil slappe af og jeg ville gerne vise mit fine hyggesæt frem, så det gør jeg. Først havde jeg tænkt at det skulle være meget opstillet med makeup og det hele, men næh nej. Det eneste jeg har gjort er, at lige friske ansigtet op med lidt rens, lidt vand og en dagcreme. Zoomer i lidt en kan i se min kæmpe bums på hagen.. Jeg tror faktisk ikke engang rigtig, at i behøver at zoome så meget igen. Jeg har også kun lige opfrisket håret med lidt tørshampoo og sat det op. Det ville jeg også gøre, hvis ikke at jeg havde taget billeder. Det er bare en meget god måde at blive lidt mere frisk på. Jeg skal ikke lave noget i dag, hvert fald ikke andet, end hvad jeg føler for. Jeg er træt, jeg har hovedpine og jeg har stadig en nerve, som ikke helt er kommet ud af den klemme, som den besluttede sig for at sætte sig i. Det skete i mandags til pole og min tommel- og pegefinger på min højre hånd har summet lige siden. Jeg tror, at det sidder omkring min højre balle, men helt ærligt, hvor ynkeligt er det ikke lige? Det løsner sig mere og mere op, men jeg føler mig som en på 82 år i dag – indvendigt og udvendigt.

Jeg vil hele tiden gerne blive bedre til at vise, hvem jeg er i alle mulige nuancer. Nu har jeg lavet rigtig mange photoshoots med sat hår, makeup og poses, som er opstillede. Det er jo også en side af, hvem jeg er, men nogle gange, så ser jeg sådan her ud. Det kan selvfølgelig ikke undgås, at jeg er opstillet på billederne, fordi der er et kamera, men jeg elsker at være hjemme og jeg elsker mit hyggesæt, hvor jeg bare kan tutte rundt i løse bukser og så er det ligemeget, om jeg har chokolade ned ad maven. Jeg har hvertfald spildt et eller andet på blusen, og jeg tænker at det nok er chokolade, men who cares? Jeg skal ikke imponere nogen lige nu. Vi er jo også så vant til at se glansbilledet af alting på nettet, instagram og alle mulige vegne, så hvorfor ikke også vise den anden side? Jeg ligner ikke en million hele tiden. Jeg bliver udkørt, ser træt ud, har ingen makeup på og jeg har ikke et filter, som jeg kan påføre livet. Det har jeg nogle gange svært ved at acceptere ved mig selv. Men det burde jo være befriende?

So to hell with the filters, glitter and glam – here I am!
(Det var ikke meningen, at det skulle rime, men hey, det gjorde det)

 

Want the look?
The Pants
The Shirt 
The Bra

8 kommentarer

 • Selv uden makeup og i hyggetøj er du sindssyg smuk <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkmejer

   Årh, mange tusind tak! Det gør mig så glad <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man skal altid kunne stå ved hvem man er og ikke kun se underskøn ud for at andre skal acceptere en. Så Det er synd og skam at så mange er så bange for at vise sig som naturen nu har skabt os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det skønt at du bare er dig selv – helt naturlig og slapper af i dit hyggetøj. Du ser dejlig ud! <3
  Jeg kan virkelig også godt mærke at skolestart er hårdt og jeg er konstant træt og udkørt i disse dage…
  Du er forresten nævnt i mit seneste indlæg 😉 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihhh, tusind tak for både at blive nævnt og for de søde ord! <3 Ja, skolestart kan virkelig være hårdt, når man har vænnet sig til at have ferie…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser skøn ud, både med og uden makeup! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Særligt Sensitiv: Acceptér begrænsninger