Fra 21 år til 22 år: Fem ting jeg har lært...

ChrisCopenhagen: Uret – det undervurderede accessory…

Reklame // ChrisCopenhagen

 

Jeg har været så heldig at modtage det smukkeste ur fra ChrisCopenhagen. Jeg har faktisk aldrig været den helt store ur-pige, men da jeg fyldte 18 år fik jeg et smukt ur fra Seiko med sort krokodillerem, sølv urkasse og meget enkelt design. Siden da har jeg gået med det stort set hver dag undtagen lige om sommeren, hvor jeg ikke har lyst til at have en tan, som får det til at ligne, at jeg har et ur på selv, når jeg ikke har.

Nu har jeg fulgt lidt med på sidelinjen hos ChrisCopenhagen et lille stykke tid og jeg synes virkelig, at deres ure er fine. Jeg tror tit, at man glemmer værdien i at have et rigtig godt ur. Det kan fungerer på samme måde, som smykker kan og det behøver ikke altid at være så simpelt. Det gode ved disse ure er faktisk, at designet er enkelt og stilrent, men alligevel er de anderledes. Der er bare noget over farvevalgene og at de ikke er som alle de andre ure. Jeg forelskede mig først i uret “Langebro” som er gråt og sølv, men min kærlighed endte hos uret “Kongens Have”. Jeg elsker at firmaet har opkaldt alle deres ure efter Københavnske seværdigheder og selvom at det er en mindre detalje, så blev jeg glad, da jeg så et herreur var opkaldt efter “Den Lille Havfrue” og ikke et kvindeur. Mit feministiske hjerte blev lidt ekstra varmt. Generelt gør det mig varm om hjertet at se at urene også kan bruges som unisex ure, så mænd kan bruge dameurene og omvendt.

Hvert ur har også fået en lille historie, som enten passer til seværdigheden eller til selve uret. Kongens Have er i forvejen et sted i København, som gør mig rigtig lykkelig og jeg elsker at gå rundt derinde. Det har jeg altid gjort og nu kan jeg blive mindet om den samme lykke, hver gang at jeg kigger på min arm.

Kongens Have“-uret har den flotteste blå farve. Ikke bare navyblå, som man altid ser, men en smuk kongeblå og en rosegold urkasse. Det er et ur, som jeg ikke normalt ville have valgt, hvis jeg ikke allerede havde mit simple, sorte fra Seiko. Jeg har så meget blåt i min garderobe og hvorfor ikke også tilføje et ur? Jeg mener at alle burde begynde at gå lidt mere med ur også selvom, at vi altid har en telefon på os, men et ur kan bare noget andet. Et ur er med til at tilføje lidt ekstra og længe har det været et af de eneste “smykker”, man kan give til en mand. Hvorfor så ikke bruge det som et smykke til kvinder også? Der er i forvejen mange som går med ur, men der er også mange, som ikke kan se pointen i det. Måske skal der ikke nødvendigvis være en pointe med det, men måske skal man bare lade sig charmere af smukt design, anvendelighed og ikke mindst skabe sin egen lille Københavnerhistorie? Det er den perfekte måde at få en lille bid af København med sig overalt. Noget af det som fanger mig mest hos ChrisCopenhagen er, at hvert ur kun laves i 2016 stykker. Så det er ikke ure, man vil se på alle og enhver, hvilket gør oplevelsen lidt ekstra speciel. Jeg er uden tvivl rigtig glad for mit og har endnu engang genfundet kærligheden til ure.

 

Skulle man have lyst til at købe “Kongens Have” eller et af de mange andre ure til sig selv eller måske en gave til en special someone – mand eller kvinde, så kan man enten gøre det på Chriscopenhagen.com eller se mange andre flotte ure hos Uniwatches.dk

Bruger man rabatkoden LM25 får man -25% rabat på et ur, så det kan man da næsten ikke lade være med?

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra 21 år til 22 år: Fem ting jeg har lært...