Interview: Designer Nicholas Nybro

OOTD: Nyt år, nyt hår og den der kjole fra H&M..

 

Jeg havde sådan brug for en forandring og måske syner det ikke stort for andre, men for mig har jeg taget et skridt. Jeg har fået farvet mit hår helt op til en gylden, sommer-honning-ish blond og det er helt nede i bunden. Jeg har ydermere fået klippet en del af længden af og langt pandehår og måske bliver det kortere med tiden, men jeg ville lige starte et sted, hvor der stadig var lidt fortrydelsesret på. Jeg valgte en bundfarve i stedet for reflekser, fordi jeg gerne ville have den meget blonde bund og et lidt mere markant look. Det kræver i starten en kraftigere makeup og tøj, så jeg ikke ser udvasket ud, fordi jeg er så lys i forvejen. Jeg snakkede længe med min frisør om det og vi kom frem til denne farve, fordi det ikke skulle syne af en paryk. Det er en mere gylden, “gul” farve, men ikke på den der “åh-nej-afblegningen-gik-galt”-måde og det var jeg også forberedt på. Derfor kan jeg også kun anbefale, at man går til frisør, når det skal farves, fordi de guider en og kan fortælle, hvad de synes ville fungere til ansigtsform, hudtone og meget andet. Jeg er så glad for min frisør og til trods for at jeg ikke bor i Odense mere, så tager jeg stadig over til New Hair Team på Ansgarsgade.
Jeg har også krøllet mit hår lidt hurtigt, så der kom lidt spil i, fordi jeg er vild med at have det der bølgede look, men mit hår er så glat, som noget kunne blive. Man behøver ikke engang at glatte det, fordi det er straight up and down i forvejen.

Ud over at have fået stylet og klippet mit hår ville jeg gerne vise min fortolkning af H&M kjolen, som jeg lavede et indlæg om. Det var 3 looks for under 350 kroner, hvor denne kjole var i fokus. Jeg har selv valgt at style min med min nye ruskindsjakke fra Vero Moda, mine nye guldsandaler, en hat (som var mest for at skjule udgroningen inden frisør) og min vintagetaske med alle perlerne på. Samlet har mit look kostet 1100 kr, men det er jakken som tager den største bid. Den har kostet 800 kr, men den er af ægte ruskind og så er den bare så lækker i farven. Det var en gave, så sammenlagt har jeg selv givet 300 for mit look.

 

 

Want the look?
The Dress
The Shoes
The Jacket

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview: Designer Nicholas Nybro