Jeg tror, at jeg brugte solide ti minutter på at grine af det første billede herunder, som er fra lingeri-shootet og der var hovedsagligt mange gode, men det her tager simpelthen prisen for mest åndssvage billede længe. Jeg tror, at jeg fik øje på noget, som lignede en edderkop og min reaktion er tydeligvis at gemme mine bryster væk og så lave en form for battle-face. Der var ikke nogen edderkop, men kameraet nåde at opfange min umiddelbare reaktion. Jeg elsker at kigge min kamerarulle igennem efter et shoot, fordi ud af de fem-syv gode, som jeg smider på bloggen, så er der langt flere dårlige.

I denne omgang er der fra LingeriGarden PartyDash of Colour og Pink Dreamy Dress.

Enjoy!

The “Stay-gone-you-filthy-itsy-bitsy-spider-you-ain’t-getting-none-of-this” picture
2017-08-05-12-08-03

The “Is-the-sun-ever-coming-back-or-is-this-sunhat-not-necessary?” picture

2017-07-04-10-14-16

The “Ohh, I-almost-lost-my-hat-but-I-am-still-looking-fly-as-heck” picture

2017-07-04-10-18-00

The “Wind-is-blowing-hair-and-hands-everywhere” picture

2017-07-30-15-08-46

6 comments

Svar

Hvis det er de dårlige billeder, så synes jeg bestemt ikke der er noget at være bekymret for 😉 Men ansigtet på lingeri billedet er virkelig sjovt 😉

Svar

Haha, årh tak!:D

Svar

Jeg elsker den her slags billeder – de er bare lidt mere personlige og virkelige end så mange andre billeder man tager. Jeg synes stadigvæk du ser brand godt ud 😉

Svar

Ihh tak! Og ja, det er jo lige det. Det er jo også at komme lidt bagved de nøje udvalgte billeder, for der bliver jo taget mange og ikke alle er lige gode 😉 <3

Svar

Er vild med de her billeder! Særligt det første 😀 men helt ærligt, så er du altså smuk uanset hvad <3

Svar

Ihh tak! :* Og ja, jeg ved ikke helt, hvad der sker med ansigtet på det første, men det var for godt til ikke at dele ud 😀

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *