The Great Gatsby Party...

#Singleliv – Hvem skal slå småkravl ihjel, når jeg ikke kan?

 

Okay.. Scener fra et singleliv og scener fra mit liv.

Jeg er simpelthen umulig, når det kommer til at slå insekter og småkravl ihjel. Ikke fordi jeg som sådan synes at det er synd for dem, men fordi jeg er bange for at blive angrebet. Lige her tænker jeg ?fuck at være selvstændig og en strong woman og en eller anden hjælp.” Jeg nåede at brokke mig endnu mere over min egen reaktion på noget så dumt. Jeg var på vej i seng og klokken var allerede alt for mange, men selvfølgelig skulle der flyve en stor, behåret natsværmer ind og der sad den og godtede sig på væggen. Jeg kan ikke magte dem, fordi de flyver febrilsk rundt og man ved ikke, hvor man har dem henne. Præcis, ligesom med nogle mænd. Denne her var noget af en mobbedreng, så lad os kalde den for Mogens. Mogens synes lige, at han skulle sidde på min rispapirslampe klokken 1 om natten. Ja, jeg kunne måske bare have været gået i seng, men jeg kunne ikke abstrahere fra det glubske blik fra lampen, som jeg følte kom oppe fra lampen. Jeg iførte mig min morgenkåbe, fordi jeg ville alligevel ikke forsøge at fange Mogens kun iført min duften af Chanels Coco Mademoiselle, så op på stolen med mig med en stilet i hånden. Jeg gav lampen et ordenligt dask og Mogens forsvandt ud af syne. Jeg håbede alligevel, at jeg havde ramt ham og at han lå et eller andet sted med benene i vejret, men så let skulle det ikke gå. Han var bare fløjet endnu højere op og stadig væbnet med en stilet i hånden stod jeg på skrivebordet. Jeg kunne ikke nå ham og jeg var bange for i et panikanfald at rive hylderne ned og det var det altså for sent til. Så jeg gik ned fra bordet og stod lettere forvirret og meget træt og kiggede op den ham. Jeg forsøgte lidt at kaste paplåget fra en skoæske op, men det var tydeligvis ikke frygtindgydende nok og jeg ramte også meget ved siden af. Mit boldøje er ikke det bedste. Jeg kiggede rundt efter andre ting, som jeg kunne kaste op på ham og der lå mine trusser. Så jeg kastede mine trusser op og det var Mogens tydeligvis ikke fan af. Han fløj febrilsk rundt og jeg løb ud af værelset. Jeg ville ønske, at jeg ikke var så dårlig til at keep it cool, men de flyver jo alle vegne og den skal ikke røre mig. Nu stod jeg på den anden side af døren og forsøgte stille og roligt at titte ind, men jeg var virkelig bange for at blive overfaldet. Han havde sat sig ved siden af en af mine fire Bjørn Wiinblad platter, hvilket var dybt urimeligt, fordi hvordan skulle jeg få fat på ham, når han sad der? Jeg greb ud efter min plastikvandflaske og håbede på, at jeg ville ramme ham denne gang. Det sagde klask og ned røg en af platterne, som var knækket i to dele. Decemberplatten havde ikke overlevet, men det havde Mogens selvfølgelig. Dog var han fløjet ud i gangen og jeg har sjældent lukket en dør så hurtigt. Det kunne godt være at jeg stod i mørke med en ødelagt platte, en vandflaske i hånden og famlede efter kontakten, men han var gone og det var det vigtigste. Jeg er umulig på dette område og jeg ville virkelig ønske, at jeg var en strong independent person lige der, men jeg kan ikke have det og jeg går mere i panik. Selvfølgelig kan jeg jo godt noget, men mine løsninger er sjældent særligt effektive og hvis der er noget, som jeg ikke orker inden sengetid, så er det at jagte natsværmere. Det er ikke en del af aftenrutinen og det skal det heller ikke blive. Men jeg overlevede og jeg fandt da en eller anden løsning.

Jeg må finde limen frem og forsøge at lime platten sammen, men i kampens hede, er der ofre. Det vigtigste for mig i det øjeblik var udsigten til en god nats søvn uden natsværmere med glubske blikke og flakkende bevægelser i mørket.  Jeg en dag finder en mand, som kan tage sig af det, så jeg slipper for at ældes 10 år af ren og skær irrationel frygt. Ellers må jeg jo lære at gøre det på en lidt mere effektiv måde en at smide trusser efter dem..

3 kommentarer

 • Haha, jeg tror, mange kan relatere til den situation – jeg kan ihvertfald godt. Jeg er godt nok heller ikke fan af dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha årh, jeg kommer i tanke om en gang Malte og jeg var på vej i seng, men pludselig får jeg øje på en kæmpe, sort edderkop oppe i hjørnet. Jeg går jo nærmest i panik og siger, at jeg i hvert fald IKKE skal sove der, før den edderkop er væk. Og så måtte Malte igang 😀
  Håber du en dag også finder en mand, der vil tage den tjans <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkmejer

   Haha, godt at Malthe kom til undsætning! 😀 Jeg håber også på at jeg får en mand, som kan gøre det for mig. Jeg er godt nok en bangebuks på den front 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Great Gatsby Party...