The Great 22nd Birthday Bash - Prepping

The Great Gatsby Party…

Så skete det i går aftes. Jeg blev fejret i Gatsbystil, jeg havde pyntet, lavet mad og gjort mig klar til at mine søde veninder ville komme. Vi blev kun fire og jeg har aldrig været til at holde kæmpe fester, fordi det stresser mig og jeg går ind for at man er nærværende. Dog har jeg lidt en tendens til at blive stresset og noget af maden blev også lavet med en anspændthed eller stress, men det blev serveret og alt gik som det skulle, så derfor kunne jeg godt slappe lidt mere af efterfølgende. Det hjalp måske også med en drink eller to. Jeg havde holdt temaet i guld og sort. Jeg havde pustet intet mindre end 60 balloner op og jeg havde lavet blomsterdekorationer, mens jeg sad og så bagedysten, så jeg følte mig så en rigtig bedstemor.

Jeg havde den hyggeligste aften, som gik over alle mine forventninger. De damer så labre ud og jeg fik swinget rundt i min kjole – først til lidt jazz og senere til Taylor Swifts “22”, som er min sang hele året. Sådan er det bare. Jeg fik de mest vidunderlige gaver, som var så gennemtænkte og den ene af dem brugte jeg 30 minutter på at pakke ud, fordi der var en pakke for hvert bogstav i alfabetet og hvert bogstav sagde også noget om mig. Det er den mest personlige, sjove og skøre gave, som jeg har modtaget i mine 22 leveår, men jeg er lykkelig. Jeg er lykkelig over at være omringet af skønne mennesker, som valfarter til Slagelse for at fejre mig og jeg er taknemmelig. Måske er det champagne-tømmermændene som gør mig sentimental, men who cares. Jeg har det godt og jeg bliver hele tiden remindet om, hvor godt jeg har det og hvor dejlige mennesker der findes ude i verden. Der sad der tre piger, som ville være med til at fejre mig og som til trods for min stress og andre knapt så polerede sider, så er de der alligevel. Jeg ville ikke være dem foruden.

Nu har jeg fået holdt en lille tale og øst ud af sentimentalitet, men derfor skal i ikke gå glip af nogle af billederne. Vi fik faktisk ikke rigtig taget nogle i løbet af aftenen, men det betyder bare, at vi nød hinanden selskab for meget til det. Uanset hvad så har jeg gaver og meddelelser i min gæstebog til at minde mig om min 22 års Gatsby fest. Kjolen er blevet hængt på bøjlen og i dag er jeg gået fra 1920’erne til 1950’erne.

 

13 kommentarer

 • Matilde Bartlmä

  Er meget interesseret i din kjole, er den blevet solg endnu og hvor meget skal du have for den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Er meget interesseret i din kjole da jeg skal til gatsby julefrokost. Hvad str og pris tænker du? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er den smukke kjole fra? Skal snart til 20’er Fest nemlig 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Mejer

   Den er fra ebay, og de har mellem 3-4 ugers leveringstid på det – hvis det er, kan vi godt finde ud af, at du kan købe mit sæt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Hej Maria

   Har du solgt din smukke kjole?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Mejer

   Hej Karina,

   Nej, den er ikke blevet solgt, er det noget du ville være interesseret i at købe? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Ildstein

  Hvor er det dejligt at høre, at du havde en hyggelig fødselsdag! Det er klart at man bliver stresset, men det skyldes selvfølgelig også spænding og høje forventninger. Stort tillykke! <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har heller aldrig været til store fester, men hellere hyggelige sammenkomster. Har heller aldrig kendt nok mennesker til at kunne holde stor fest, haha 😀
  Vildt flot kjole, jeg elsker Gatsby tema <3

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, flot kjole og pynten er spot on! Jeg håber, I havde en fantastisk aften <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flot kjole, og vildt fedt tema!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Great 22nd Birthday Bash - Prepping