The Great Gatsby - Makeup & Hair

The Great Flapper Dress…

Tadaaaaaaa!

Her er den smukke Gatsby kjole i al sin pragt. Den er overdådig og blændende, fyldt med perler, palietter, sten og frynser. Den Har et smukt geometrisk mønster og den sidder som om, at den var syet til mig. Det kan jeg afsløre at den bestemt ikke var, fordi denne smukke sag er fra Ebay og den har været alle pengene værd. Den kostede kun 250 kr, så jeg var lidt nervøs, om den ville sidde pænt eller om den ville være for kostumeagtig. Det synes jeg bestemt ikke, at den er. Den er elegant og virkelig tung, fordi den er fyldt med små perler.

Jeg modtog den for over en måned siden, men jeg skulle være sikker på, at den kunne nå at ankomme og hvis den nu var frygtelig, så skulle jeg kunne udarbejde en plan b. En plan, som ikke blev nødvendig og jeg har lyst til at have den på hele tiden. Den er så behagelig. Jeg havde aldrig troet at 1920’erne ville være mit årti, da jeg ikke rigtig kan forholde mig til det lave snit, men denne her kjole gav mig et lidt andet syn på stilen og åbenbart har jeg en indre flappergirl, som skulle have lov til at shine. Jeg er mest til at man kan se taljen, så derfor var jeg lidt nervøs for, om jeg ville føle mig  godt tilpas, men det kan man roligt sige, at jeg gør. Den er slet ikke så lige op og ned, som jeg havde troet og selvom at snittet er løst, så undgår man perlebroderet-pose looket.

Kjolen er sat sammen med et perlebesathårbånd, som faktisk er magen til det, som Daisy har på i Baz Luhrmanns The Great Gatsby. Skoene er et par moderne Mary Janes, som har den obligatoriske højde og en rem over anklen. Da jeg lige ville sætte prikken over i’et og har bingewatchet Downton Abbey, så var handsker uundgåelige.

Så her er kjolen, som jeg skal holde fødselsdag i i morgen, så når klokken slår 12, datoen skifter fra 26. til 27. og champagnen popper, så fylder jeg 22 år. Så hvorfor ikke ligne en fra 1922?

Want the look?
The Dress – The Exact Dress // Alternative
The Shoes – The Excact Shoes // Alternative
The Gloves – Alternative

The makeup & hair look 

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Great Gatsby - Makeup & Hair