On my wishlist: Julie Sandlau smykker...

OOTD: The Yellow Dress

Har jeg fået nævnt i denne måned, at min konto græder og virkelig er træt af mig? Nej vel? Ej, men det gør den altså og den bliver træt af, at jeg altid liiiiiige skal kigge i H&M eller på nettet. Pludselig står man ved kassen og er i gang med at betale. Jeg havde lige været til vejledermøde omkring mit bachelorprojekt, som i øvrigt handler om mode og kvinder. Det skulle fejres, at det var gået rigtig godt og at han er tryg ved projektet, så den bedste måde at fejre det på, er da at se på mode i stedet for bare at læse og tale om det. Så jeg struttede ned i H&M i Odense og kiggede stativerne igennem og vupti, så hang denne her skønhed der. Da jeg tog fat i den, så tænkte jeg faktisk på min mor, som elsker slå-om kjoler og ser bedre ud i gul end jeg, men desværre for hende, så var det min størrelse og jeg skulle bare lige prøve. Da jeg ikke rigtig kunne bestemme mig, så sendte jeg et billede til mine veninder, som ikke direkte sagde, at jeg skulle købe den, men de sagde, at den var fin og det var godt nok for mig. Den var altså også nedsat til kun 150 kr og da jeg havde en voucher, så blev det kun 100 kr. Det kunne jeg ikke stå for. En kjole nedsat fra 500 til 100 kr, så den kom hjem til min samling.

Normalt er jeg ikke til gul. Eller jeg kan rigtig godt lide farven, men jeg ser hurtigt meget udvasket ud, fordi jeg har lys hud og lyst hår, men jeg prøvede lige alligevel. Personligt, så synes jeg, at jeg godt kan bære det gule, måske fordi jeg har fået en lille bitte smule farve henover “sommeren” eller måske fordi mønsteret er det, som der er fokus på. Det er det smukkeste print af røde og lilla blomster, samt de fineste, farverige fugle. Det er den ultimative sommerkjole og den er, som en af mine veninder sagde “tilpas grandma” og det går jeg ind for. Man kan hurtigt komme til at ligne en sofa i nogle af de mere markante print, men denne her er nemlig tilpas bedstemor og tilpas “vovet” med udskæringen, som er dybere end, hvad jeg plejer at gøre. Det mindste pust af vind fremhæver slidsen og så viser man også lidt ben. Jeg valgte at matche kjolen med mine pink Carvela Kurt Geiger courts, som jeg købte tilbage fra min 20 års fødselsdag. De matcher det pink i printet og det samme gælder for læberne og neglene. Til sidst er der en lidt markant ørering, som tilføjer pynt, men lader kjolen være hovedattraktionen. Den er en kjole, som ville være perfekt at spise scones og drikke te i og det er min nye målestok for tøjindkøb.

Håret er en sidebun med en rodet omgang 20/30-waves. Det skulle give en lidt elegant udgave af en bohemeopsætning. Behøver jeg efterhånden nævne, at jeg har lavet mine cateyes?

Hele outfittet har kostet mig 700 kr og inkluderer man læbestiften, så er det lige under 1000 kr. Det er skoene som har kostet mest og de var endda nedsat, men Kurt Geiger laver vidunderlige sko og min ønskeliste indeholder den smukkeste taske derfra. Jeg krydser fingre for den og jeg hinter konstant til mine forældre, at flere fra familien kunne slå sig lidt sammen om den.

 

 

Want the look?
The Dress – Different style, same pattern // Almost same style, different pattern // The exact dress
The Shoes – Alternative no. 1 // Alternative no. 2
The Earrings – Alternative no. 1 // Alternative no. 2
The Lips – A mix between this colour & this colour
The Nails – The exact colour // Alternative no. 1

8 kommentarer

 • Mia // www.blogaboutmia.dk

  Det er da bare den skønneste kjole! Så skidt med at kontoen skriger dig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkmejer

   Haha, jamen lige præcis! Så må kontoen altså lige anerkende den smukke kjole i stedet 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlig kjole, som passer virkelig fint til dig ! Jeg faldt også over den i hm, men er desværre selv en lille dværg dame på 165 cm, så det så lidt fjollet ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkmejer

   Haha, jeg er faktisk “kun” 160 cm, så jeg er selv en lille dværg 😉 Hvis jeg kan have den på med og uden høje hæle, så er jeg sikker på, at du ville ligne en drøm i den! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Smukt, og meget sommerligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkmejer

   Ja ikke? Nu når sommeren ikke rigtig viser sig, så må man jo selv skabe den 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et godt tilbud på en rigtig fin kjole! <3
  Min konto ser heller ikke for køn ud med alle de impulsive køb, jeg så ofte laver… <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkmejer

   Tak! <3 Det kan være ret farligt med de impulskøb….

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my wishlist: Julie Sandlau smykker...