Når følelser bliver til vulkanudbrud..

On my wishlist: Julie Sandlau smykker…

 

/Reklame/ Julie Sandlau 

Nu da jeg snart har fødselsdag, så ville jeg gerne lave en lille wishlist og denne gang er den dedikeret til smykker. Disse smykker er alle fra brandet Julie Sandlau og jeg må sige, at jeg er så forelsket i hendes kollektioner. Det er tydeligt at se, at der er tænkt over alle detaljerne, men alligevel er de tidsløse og så fine. Jeg går meget op i at smykker er feminine, klassiske og elegante. Jeg sætter pris på de små detaljer og smykker som kan bære sig selv, men som også kan mixes med andre. Jeg har udvalgt seks forskellige items og selvom, at jeg normalt ikke er en guld-pige, så kan jeg ikke andet end at elske Sandlaus fortolkning på guldsmykket. Især kombinationen af rose og guld går meget igen og de to farver vil altid have en helt særlig plads i mit hjerte.

Classic Ring, guld
Denne her ring er så simpel og alligevel så elegant. Den er af forgyldt sterlingsølv, så derfor kan man også stadig være med rent prismæssigt. Den skal ikke være andet end en simpel guldring og den udgiver sig heller ikke for andet. Det er en perfekt basisring, som man kan mixe og matche med mange andre smykker.

Clarity Lotus Purity Ear Stud, guld
De her er lidt voldsommere end, hvad jeg normalt ville gå efter, men det mellemøstlige look og det spirituelle præg giver øreringen noget helt særligt. Den er også forgyldt, men indeholder de fine Swarovski krystaller. Det her er eksemplet på et smykke, som kan bære sig selv og er pragtfuld helt uden at skulle mixes op med alt muligt andet.

Clarity Lotus Purity Ring, guld
Det er den tilhørende ring og fra samme kollektion som øreringen. Der er ikke så meget anderledes ved denne, men jeg har fået en stor forkærlighed for ringe og med denne her, så behøver man ikke at have flere smykker på. Den er blændende skøn!

Prime Milky Rose, Earrings, rose & guld
Der var eksemplet på en af mine favorit farvekombinationer. Rose og guld i perfekt harmoni. Disse øreringe er lige til hverdagsbrug og går til rigtig meget i mit klædeskab. De er yderst romantiske og meget feminine, hvilket jo er essentielt for Julie Sandlau smykker. Der er ikke så meget pynt, fordi de er så fine i sig selv. De måtte godt ligge i en lille gaveæske ved morgenbordet på min fødselsdag.

Linea Necklace, sølv
Der skulle også være lidt sølv på listen, da det er min favorit. Det er nok fordi, at jeg er så typisk skandinavisk og at min hudtone bedre kan sølv end guld. Denne her smukke halskæde er af rhodineret sterling sølv og en god længde på de 45 cm. Det er en af de halskæder, som ikke sidder for langt oppe på halsen og det er i den grad et plus. Jeg er ikke det store halskædemenneske, men denne her ville lave om på det.

Signature Bracelet, sølv
Jeg elsker armbånd. Som i elsker elsker. Jeg fik mit første rigtig fine armbånd i studentergave fra Pandora og har lige købt et fra Carré, men dette her måtte da gerne pryde mit håndled. Det er også rhodineret sterlingsølv og så er det sådan et armbånd, man kan have på hele tiden, altid. Det indeholder Julie Sandlaus ikoniske logo. Det er de simpleste og fineste logo, som netop indeholder alt hvad Sandlaus står for – femininitet, simplicity og elegance. Ihh, ja tak!

 

Der er altid noget at se frem til, når det kommer til Julie Sandlaus kollektioner. Jeg ønsker mig ofte smykker, fordi det giver dem en ekstra betydning. Jeg har smykker fra konfirmation, 18-års og studentertiden. Det giver mig et minde, som jeg kan holde på og noget som jeg har for evigt. Der er da en eller flere af disse smykker, som godt måtte blive pakket ind til mig og ellers kunne det være, at jeg selv kom til at købe lidt ekstra til mig selv?

Hvilket smykke betyder mest for dig?


Juliesandlau.com // @juliesandlau // Facebookpage

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når følelser bliver til vulkanudbrud..