Er det mandag?

Gode tider og et nyt kapitel for Frk. Mejer

 

 

Der er sikkert nogle, som har opdaget at bloggens udseende har ændret sig og at det hele ser lidt anderledes ud. Det er der en god grund til, da jeg har rykket fra Bloggers Delight og nu er en del af Bloggers Point. Jeg har startet et nyt kapitel og er et lille skridt tættere på min drøm, som er at kunne leve af bloggen og at fortælle jer mine pinlige, sjove, sårbare og fashionable historier. Jeg er nemlig blevet tilbudt at blive Elite-blogger, så jeg er en fast del af Bloggers Points team og jeg er rigtig stolt af den titel. Der kommer ikke til at blive ændret på noget for jer læsere, da bloggens indhold vil være det samme som før, men ja, udseende og nogle småting har da ændret sig en lille smule. 

Jeg drømmer om, at “Frk. Mejer” kan blive noget større en dag og at jeg virkelig kan leve af det. Lige nu har jeg endnu et studie og et langt liv foran mig, men drømmen er, at der er nok læsere og at jeg kan blive ved med at blive inspireret til at udleve min største passioner, som er mode og skrivning. Jeg har altid været tilfreds med tidligere blogplatform, men jeg fik tilbudt en mulighed, som jeg blev nødt til at prøve af og jeg kunne mærke, at det føltes rigtigt. Jeg forsøger altid at holde fast i mig selv og mærke efter helt ned i maven. Det er stort for mig og jeg er faktisk ret stolt af mig selv. Der er mange gange på universitetet, hvor jeg har oplevet nederlag og ikke kunne opnå de karakterer, som jeg gerne ville, men til gengæld så har jeg allerede opnået nogle gode øjeblikke i blogsfæren. Det giver mig blod på tanden og det giver mig også et praj om, at jeg faktisk er på rette vej og at hvis jeg bliver ved, så bliver det bedre og bedre. Jeg har nået en milepæl og jeg er stolt. Jeg har taget mig allerførste reelle skridt ind i en mere seriøs blogverden og jeg ved ikke, hvordan jeg kommer til at udvikle mig fra her. Jeg ved bare, at jeg gerne vil dele hele den rejse med jer. 

Af hjertet tak og nøj, hvor er jeg stolt. Velkommen til et nyt design og platform, men det er stadig den samme twentysomething, overdressed frøken med den let forargelige, følsomme 80-årige sjæl, som sidder bag tasterne. 

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det mandag?