Fashion på SU: H&M - One dress, three retro looks under 350 kr

Er det mandag?

2017-08-04-16-52-59

Jeg tror ikke at klokken var blevet mere end 9.03 før, at jeg allerede havde lyst til at begrave mig under dynen igen. Det var bare en af de dage, hvor alt gik galt og ingenting ville gå efter min plan.

Jeg vågnede om natten for at gå ud at tisse, men i mit halvsovende stadie fik jeg væltet et glas ned af min kommode, i det jeg fumlede efter kontakten. Lyset var langt mere voldsomt, så ondt i øjnene og et glas som ramte min fod. Jeg fik bakset mig ud på badeværelset med en kimono på kun den ene arm, fordi hvis nu nogen var oppe og fik bakset mig ind igen med en øm fod og fyldt med brok. Jeg vågnede ved at min alarm gik af, men jeg kunne kun høre den voldsomme vibration og irriterende tone, men den lå ikke, hvor den plejede. Jeg havde glemt, at den sad i oplader, så jeg skulle ud af sengen og op at stå for at få fat på den lidt for larmende telefon. Jeg trak telefonen med oplader dinglende efter sig med i sengen og fik trykket snooze en milliard gange. Jeg har ferie, så jeg prøver mest af alt at få en eller anden rytme tilbage inden uni begynder igen. Da jeg endelig stod op ved en 8-tiden, så blev jeg ramt af en bølge af morgenkvalme. Jep, morgenkvalme og det er ikke fordi, at jeg har en lille mini-me i maven, fordi så ville den have været der siden for evigt. Jeg er forbandet med morgenkvalme 5 ud af 7 dage om ugen. Jeg ved altid, at det går over, så det er bare noget med at power-through – nogle dage lettere end andre. Så mens jeg sad der med kvalme op til begge øre og en ide om, at det nok ville hjælpe at få lidt makeup på og komme i gang, så ringede det på døren. Jeg måtte åbne i min meget korte kimono, mit morgen-troldehår og med et ansigt, som kun havde påmalet ét øjenbryn, fordi jeg ikke var nået længere. Behøver jeg at forklare postbudets forvirrede udtryk? Nej vel? Han skulle lige aflevere nogle pakker og dem havde han så sat midt på gulvet og efter at have scannet dem, så sagde han: “jamen, du tager dem bare”, så der måtte jeg forsøge ikke at løfte mit ene påmalede øjenbryn i et “come on, dude”-blik, men here I go. Jeg valgte så at sætte mig på hug i en underlig stilling, fordi jeg havde ikke engang nået at få trusser på og den kimono er altså ikke til at bukke sig forover i. Så der sad jeg på hug, ét øjenbryn og kvalme, men jeg snuppede pakkerne og bakkede langsomt ind i lejligheden igen, mens jeg mumlede “god dag”

Jeg forsøgte at lægge resten af min makeup, men min øjenbryn kom aldrig til at normale ud og de lignede bare to skovsnegle, som kravlede i hver sin retning. Jeg nåede til det ultimative “oh well”-punkt og embracede dem, da de kun blev værre, jo mere jeg forsøgte. Min eyeliner var også så som så og det eneste jeg tænkte var, at jeg alligevel bare skulle hente en pakke og så til træning senere, så det var ikke så vigtigt. Det var mere princippet og summen af ting, som kunne gå galt.

Jeg kan afsløre, at dagen endte fint. Jeg tog til træning uden at komme til skade og jeg gik direkte hjem i bad og tillod mig selv wellness med ansigtsmaske og fodbad. Jeg slap af med kvalmen og ingen kommenterede mine øjenbryn, så om det var af høflighed eller overbærenhed, så er det jo også fint. Jeg har overraskende mange af sådanne dage og om det så er at skraldeposen går i stykker midt i opgangen eller om jeg sidder fast i dørhåndtaget med mit ærme, så kan jeg altid grine af det, når dagen er overstået. Ting sker og selvom at det kan være lidt svær at holde den muntre tone imens, så slipper ingen af os udenom de dage.

   

3 kommentarer

 • Du havde mandag på en onsdag! Godt du kom levende igennem 😀 Man kan dælme blive så stikhamrende hidsig på sådan en dag hvor alt går galt, men så er det godt at man kan grine af det i sidste ende 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv, sikke en dum start på dagen! Godt det vender hurtigt igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, sådan en rigtig mandags-onsdag ?
  Håber det går bedre nu her lidt ud på eftermiddagen ❤️

  / Sabine ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion på SU: H&M - One dress, three retro looks under 350 kr