Being comfortable in your own skin.... And lingeri

Fashion på SU: H&M – One dress, three retro looks under 350 kr

Jeg har endnu engang skabt tre looks, som ikke behøver at koste ret meget. Denne gang er det faktisk under eller lige omkring de 350 kr. Jeg har selv købt kjolen fra H&M, som kun kostede 179 kr. Den er super fin i mønsteret, men er man til mere pang, så findes den også i en rød udgave. Jeg tænker, at jeg nok skal give mit endelig bud på en styling gennem et OOTD senere hen, men lige nu er der tre bud.

Det ene er et Modern Bohemé look, som giver lidt en chic hippie-vibe. Kjolen passer rigtig godt sammen med guldtoner og derfor har jeg parret den sammen med et guldhårbånd, så man kan lave en fin snoning eller lækre bølger – det er kun fantasien, der sætter grænser. Guldsko og guldsolbriller er også tilføjet, så nogle vil måske mene, at det er lidt for meget guld, men jeg synes at kjolen sagtens kan bære det, fordi den er så sart i farverne. Personligt ville jeg afrunde looket med pow-pink læber og negle.

Modern Bohemé

boheme

Kjole // Hårbånd // Solbriller // Ballerinaer

Det andet look er et Classy & Chic et af slagsen. Det er lidt mere high-fashion og strømlinet, men stadig noget, som man sagtens kan bruge til hverdag. Jeg kunne ikke dy mig, så der også lidt guld at hente her, men muligheden for store øreringe er jo uendelig. Skoene er med spids snude og de meget fashionable sling-backs, som man ser overalt i modebilledet denne sæson. De giver et meget classy twist til det hele og når man runder af med røde læber, så bliver det ikke meget finere end det. Sæt eventuelt håret i en messy-bun for et twist eller en smuk opsætning for et endnu mere strømlinet look.

Classy & Chic

chic

Kjole // Creoler // Sling-backs // Læbestift

Det sidste look er et mere 60’er-Edie-Sedgwick-agtigt look. Det er et fint guld bånd til håret, et par lækre peep-toes og rundet af med en neglelak, som passer til de mørkere blomster i kjolens mønster. Man kunne godt tilføje store øreringe, som Edie Sedgwick var kendt for, et par mod-eyes og nude lips. Jeg er selv ret glad for lige netop dette look og jeg ville helt sikkert selv vælge 60’er-stilen. Skulle man gå all in på det, så kunne man style håret i en Beehive.

Rockin’ Retro

retro

Kjole // Hårbånd // Peep-toes // Neglelak

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Being comfortable in your own skin.... And lingeri