Hvis jeg bare bliver tynd nok, så kan folk lide mig.

How to make… Naturlige beautyprodukter på budget

Alle disse ting kan laves med ting, som man har liggende i køkkenet. Jeg elsker beautyprodukter, men da jeg er allergisk overfor parfume, så ryger nogle af mulighederne for de lækre produkter. Jeg laver derfor mange af mine produkter selv, da jeg både sparer penge og samtidig ved jeg 100%, hvad jeg smider i hovedet. Det er virkelig vigtigt, at man passer lidt på og ikke bruger de billige ansigtsmasker med underlige dimser og dutter i. Når det er sagt, så elsker jeg virkelig at lave spa-dage, hvor jeg tutter rundt i min kimono, lægger neglelak, tager et langt bad og virkelig kæler om mig selv. Jeg mener, at det er vigtigt, at man husker at smide lidt wellness ind på hverdagsbasis og det behøver ikke at være svært.

Jeg har “opskrifterne” på tre forskellige wellnessting, som jeg selv bruger ret ofte. Jeg kan ikke rigtig give præcise mål, fordi jeg altid taget det lidt så som så.

Enjoy og husk selvforkælelsen!

Bodyscrub

 • salt
 • citronsaft
 • rosmarin (kan undlades)
 • olie af eget valg (kokos, oliven, raps, lavendel, rosen etc. etc)

How to: lidt af det ene og lidt af det andet. Alt sammen mixet sammen i en skål og der skal nok olie til at give en konsistens, som er til at smøre ud på kroppen. Jeg måler aldrig selv, jeg tager det på gefühl og det her er den ultimative bodyscrub. Jeg kan garantere for en blød hud efterfølgende. Saltet skrubber huden, citronsaften renser i dybden, rosmarinen giver en god duft og olien sørger for at huden bliver fugtet. Den kan bruges i ansigtet, på kroppen, på fødderne – you name it.

Lipscrub

 • sukker
 • olie

How to: Lidt af det ene og lidt af det andet – ca. en teske af hver. Det mikses sammen og bruges på læberne. Det kan godt prikke lidt, men det er godt at skrubbe læberne lidt engang imellem. Det fjerner død hud, tørhed og giver kysseklare, bløde læber. Jeg bruger det lidt i perioder, når jeg får det gjort, men det er anbefalelsesværdigt, når man bruger meget læbestift og kan være lidt hård mod læberne.

Ansigtsmaske

 • fed yoghurt
 • citron

How to: et par skefulde fed yoghurt og lidt citronsaft blandes sammen i en skål. Det smøres i ansigtet og man lader det sidde i 10-20 minutter. Citronen renser i dybden og yoghurt har så mange gode, naturlige bakterier i, som plejer huden på bedste vis. Den er meget soothing.

 

4 kommentarer

 • Åh hvor lyder de altså bare spændende, det skal helt sikkert prøves 😍

  / Sabine ❤️ (rundtommalthe)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den lipscrub har jeg også lavet så mange gange før. Det er virkelig noget, der dur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fedt at du deler opskrifter, der er nemme at lave☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dejligt med lidt skønheds-opskrifter! Har altid godt kunne tænke mig at prøve at lave en ansigtsmaske, så måske det var på tide nu! TAK <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg bare bliver tynd nok, så kan folk lide mig.