God sommer fra Essence Makeup...

OOTD: Midiskirt and a dash of colour…

Efter regnvejr kommer solen.

Dette outfit er perfekt til det omskiftelige vejr, fordi nederdelen har sus i skørterne, men er også god, hvis det bliver lidt køligere. Nederdelen er faktisk specialsyet til mig fra Philline Kjoler, som normalt laver nogle unikke og skønne kjoler, som ikke lige er min almindelig stil, men efter bestilling fik jeg lavet en midi-nederdel med swing i og efter mine specifikke mål. Det er utrolig svært at finde noget i den rette længde og jeg er ikke så meget til korte nederdele længere. Noget andet er taljen, hvor det er næsten umuligt at finde noget som kan komme op over hofterne og være smal nok til at sidde stramt i taljen. Selvom at jeg har bælte på i dagens anledning, så er det nok mere en vane end en nødvendighed.
Blusen er en del af et sæt tilbage fra Ida Sjöstedts x Monki kollektion fra 2014. Jeg har de matchende shorts og min studenterkjole var i samme stof. Jeg er helt vildt med det romantiske, boheme look med guldsnirkler og og roser.

Skoene er fra Skoskabet og de er virkelig behagelige at have på. Højden gør det let at gå i og til at holde ud. De fås også i sort og jeg var tæt på at vælge dem, men sorte sko har man jo nok af, så det blev de fine lyserøde i stedet for. Negle og læber er inspireret af gårsdagens Essence-hilsen. Det er farverne Instant Fun samt Mega Melon som er blevet taget i brug.

 

2017-07-30-15-36-332017-07-30-15-39-07

2017-07-30-15-45-18

2017-07-30-16-01-47

 

Want the look?
The Shirt – Alternative no. 1 // Alternative no. 2
The Skirt – Alternative no. 1 // Alternative no. 2
The Shoes – The Exact Shoes // Alternative no. 1
The Lips – The Exact Colour // Alternative no. 1
The Nails – The Exact Colour // Alternative no. 1

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God sommer fra Essence Makeup...