Hvis jeg bare bliver tynd nok, så kan folk lide mig.

God sommer fra Essence Makeup…

2017-07-29-17-56-13/REKLAME/ Essence Makeup

Jeg er for nyligt blevet introduceret til Essence af en veninde og var først lidt skeptisk. Dog må jeg indrømme, at jeg er blevet hook på brandet og de billige priser går ikke i vejen for kvalitet. Jeg har lige erhvervet mig deres Volume Stylist & Hold mascara, som er alle 26 kr værd. Det lyder ikke af meget og normalt skal man være på vagt med de billige brands, men Essence siger nej tak til at teste på dyr og alle ingredienser skrives tydeligt.
Brandet fås som oftest i Bilka og Føtex, men ellers kan man tjekke deres hjemmeside for nærmeste butik.

Jeg fik tilsendt en lækker sommerhilsen fra Essence, som indeholdt lidt til neglene og øjnene, men flest af produkterne var til læberne. Det er jeg stor fan af, da jeg altid er på udkig efter nye læbeprodukter og farver til samlingen.

Negle

Colour Boost – “Instant Summer” (gul) & “Instant fun” (peachy orange)
Jeg har allerede erhvervet mig nogle af Colour Boost fra Essence og jeg er ret stor fan. Det er holdbar neglelak til ingen penge, så hvis den bliver lidt for tyk eller brugt op, så skal man ligge under 20 kr for en ny. Jeg har den der hedder Instant Party og Instant Friendship, som begge er smukke pink/lyserøde nuancer. De er så høj pigmenterede, at man kun behøver at lægge ét lag på, men to lag er jo stadig det mest holdbare i længden. De her er så gode at bruge, hvis man har lidt travlt og ikke kan sidde og vifte med fingerne i flere timer. Instant Fun er min current colour på neglene lige nu og den er jeg ret vild med. Den går super godt sammen med farven Mega Melon på læberne. Instant Summer er måske lige en tand for gul til mig, da jeg normalt holder mig til rød, pink, nude og orange farver, men jeg har to niecer, som sikkert vil synes, at den er sjov.
Den fås i 10 forskellige farver.

Nail Caring Oil
Mine negle knækker ret ofte, så negleolie og en god basecoat er en nødvendighed for mig. Denne her dufter lidt af abrikos, måske fordi der er abrikosolie i. Den er rigtig god til både negle og neglebånd. Den er så let at påføre og kan bruges både som base- og topcoat.

 

2017-07-29-18-03-07

Læber

Prettifying Lip Oil – “02, First Help, Pinky”
Jeg er ret stor fan af denne her lip oil og den er ikke så fedtet, som jeg først antog. Den minder lidt op en lipgloss og den giver virkelig bløde læber, da den indeholder jojobaolie. Jeg bruger den om morgenen inden at jeg tager min obligatoriske læbestift på. Den har lidt pink i sig, men ikke ret meget og den dufter af bubblegum og enhjørninge. Det er ret vigtigt at have en god lip oil eller læbepomade, især hvis man bruger så meget læbestift som jeg. De tørrer så hurtigt ud og især med alle de forskellige matte-effect farver som er in lige nu.
Den fås i tre forskellige dufte og “farver”

Sheer & Shine – “12, Candy Love”
Den er meget subtil. Altså, som i helt vildt subtil. Jeg er ikke så god til de “usynlige” eller rosey-nude farver, fordi jeg godt kan lide en læbestift, der siger pow! Dog er det en rigtig fin lyserød farve, som man kan bruge til dagligt, hvis ikke man er den store læbestiftstilhænger. Den holder længe og læberne bliver også meget bløde.
Den fås i ni forskellige farver.

Long Lasting – “02, All You Need Is Red”
Now, we’re talking. Det her er lige min farve og jeg elsker en god, rød læbestift. Jeg mener, at alle bør have en rød læbestift liggende, fordi den kan peppe alting op. Ser man træt ud? Rød læbestift. Klassisk look? Rød læbestift. Bold look? Rød læbestift. Den kan så meget og denne her fra Essence er et rigtig godt bud, hvis man er på udkig efter en postkasserød en af slagsen.
Den fås i tolv forskellige farver.

Velvet Stick – “03, Mega Melon”
Ohhhh, this colour! Ej, jeg er kæmpe fan af denne her smukke sag. Tænk engang, at jeg ikke har haft bestiftet kendskab med Velvet Sticks noget før. De er så nemme at påføre, at have i tasken og de er holdbare. Denne her farve er altså også ret smuk. En rødlig farve med lidt orange-ish undertoner, som bare emmer af den sol og sommer, som vi ikke har set meget af endnu. Jeg tror, at jeg skal have flere i andre farver.
Den fås i fem forskellige farver.

Glossy Stick – “01, Radiant Rose”
Endnu en meget lys farve, men smuk er den. Jeg har det nok lidt med denne her, som jeg havde det med Candy Love. Jeg elsker lyserødt, men den bliver lige en tand for lys til mig. Dog er den også holdbar og let at anvende, så anbefalelsesværdig hvis man er til de subtile farver.
Den fås i fem forskellige farver.

2017-07-29-18-02-07

Øjne

The Metals Eyeshadow – “06, Rose Razzle-Dazzle”
Jeg er helt vild med denne her smukke, metallic farve. Nu har jeg prøvet den et par gange og det eneste den kræver er en god eyeshadow base, så pigmenterne virkelig træder frem. Den har en rigtig fin perle-finish og er som navnet lyder rosey. Den går rigtig godt sammen med farven “Rosy Happiness”, som jeg også fik med.
Den fås i seks forskellige farver.

2in1 Eyeshadow – “07, Rosy Happiness”
Den er virkelig let at påføre, da den kommer som en stick. Den har en 2in1 effekt, som er både eyeliner og eyeshadow. Jeg har lidt svært ved at påføre den som eyeliner, men den er virkelig effektiv og har en smuk, smuk farve. Essence rosey-farver er lige i min ånd.
Den fås i fem forskellige farver.

Extreme Lasting Eye Pencil – “03, Midnight Sky”
Til trods for at være en eyeliner-pige, så er jeg ikke en eyeliner pencil kind of gurl. Den er rigtig god til den våde linje i øjet og jeg har brugt den til aften makeup, hvor den blev brugt som en smudger sammen med øjenskygge under øjet. Den er dejlig cremet og afgiver rigtig god farve – perfekt til at lave smokey eyes med.
Den fås i seks forskellige farver.

2017-07-29-18-03-30

Hvad er dit yndlingsprodukt fra Essence?

   

3 kommentarer

 • Jeg har også været ret skeptisk mht. Essence, men jeg har efterhånden hørt så meget godt, at jeg overvejer at give det en chance 😀 Velvet sticksne ser fine ud! <3

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Essence er nemlig et rigtig fint mærke til de priser. Det var et af de første mærker jeg erhvervede mig da min makeup interesse startede 😀 Især deres lakker er jeg fan af. De er nemme at lægge og så har de et bredt farve udvalg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Essence laver nogle virkelig fede produkter til billige penge, hvilket jeg synes er super fedt og elsker måden du har beskriver hver enkel ting på☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg bare bliver tynd nok, så kan folk lide mig.