Udgivet på Woman.dk

Mini-guide: Sugerørskrøller…

2017-07-25-10-49-52

Jeg har lavet en lille mini-guide til sugerørskrøller. Der er sikkert mange, som allerede har hørt om dem før og måske endda afprøvet dem. Jeg er fan! Jeg elsker, at der ikke skal bruges varme og at man gør minimal skade på håret, til trods for at skabe nogle af de bedste og mest holdbare krøller nogensinde. Jeg har længe gerne ville have krøller, som mindede lidt om en blanding mellem proptrækkerkrøller, Sandy fra Grease og Baby fra Dirty Dancing. Sugerørskrøller kan give alle tre looks for sig selv eller man kan få blandingen.

Vi har haft så mange sugerør liggende siden min bror fyldte 18 år og holdte en stor fest. Min mor kunne simpelthen ikke regne ud, hvor mange sugerør de unge mennesker ville bruge og fik lavet en seriøs regnefejl, så vi endte med at have langt over 1000 sugerør og selvom mange af dem er smidt ud, så er vi ved at drukne i dem. Derfor tænkte jeg også, at jeg lige så godt kunne bruge nogle af dem og til 2.95 kr fra Søstrene Grene, så er det jo lige til at holde ud.

Man skal bruge følgende i håndklædetørt eller semitørt hår:

  • Sugerør (Hence the name)
  • Hårnåle eller klips
  • Stylespray eller conditionerspray (Jeg bruger enten Maria Nilas Styling Cream Heat Spray eller Aussies Conditioner Spray)
  • Hårspray
  • Hårbørste efter eget valg.

 

picmonkey-image

 

 

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udgivet på Woman.dk