Særligt Sensitiv - Sig nej.

Tiny Moments: Vintage Garden Party

Nøj, hvor er det længe siden, at jeg har lavet en “Tiny Moments.” Jeg tror måske, at det har handlet meget om, at jeg har skrevet eksamen det meste af juni og så er der ikke så meget spændende at berette om. Nu har jeg haft ferie i to uger og jeg skal stadig lige vende mig til det, fordi jeg hele tiden føler, at jeg burde læse op til noget. Men når jeg husker på, at jeg har ferie, så sker der også nogle hyggelige ting. Sidste uge sad jeg på en græsplane med skyfri himmel og høj solskin. Jeg var til Vintage Garden Party i Tivoli og det var det perfekte vejr og mulighed for at klæde sig lækkert på og være fabelagtig hele dagen. Det var i forbindelse med Copenhagen Jazz Festival og normalt er jeg ikke en jazzpige, men det er jeg nok blevet nu. Det er virkelig hyggeligt at lytte til, men fusions- og improjazz bliver aldrig min smag. Tivolis BigBand gjorde det til UG med kryds og slange. 

2017-07-16-12-16-21

Jeg har allerede vist billeder af min fine kjole, men eller kan man klikke her for at finde den. Jeg havde sørget for at båndet på hatten matchede kjolen og at jeg havde en hæl på, som var passende til en græsplæne. Vi slog det lyserøde tæppe ud nogenlunde midt i det hele, men inden da var der allerede blevet taget billeder af os og alle vegne kunne man høre “næææh”, “iihhhh se engang” og “hvor er de fine.” Når man sad på græsplænen blandt de andre deltagere i fint tøj, så følte man lidt, at man var i en boble. Der tænkte jeg ikke så meget over, at jeg var alt for overdressed til en søndag i Tivoli, men med det samme, at man trådte ud fra græsplænen, gik væk fra jazzmusikken og ud blandt de andre besøgende, så følte jeg mig som en turistattraktion eller lidt malplaceret, men ikke på den dårlige måde. Der var små piger, som hev deres mor i armen og overalt kunne man høre komplimenterne. Der var en del, som kom op til min veninde og jeg og sagde en masse søde ord og ellers blev der kigget en god del.2017-07-10-18-05-30

Maria havde sørget for pink lemonade og mad. Jeg havde bagt stjerneformede scones, taget danske jordbær med og en termokande, som burde have været fyldt med te eller kaffe, men fordi mine forældre har oplært mig så godt, så var den fyldt med crispy hvidvin. Beklager Tivoli, jeg håber, at jeg stadig kan få lov til at komme ind en anden gang, men hvad man ikke gør for god vin? Jeg lover, at det var sidste gang.

Efter at have siddet på græsset og solen bare bagte ned, så besluttede vi at promenere Tivoli rundt og finde lidt skygge. Der blev kigget på ænder, fine fugleunger og Tivolis smukke blomster. Jeg havde helt glemt, hvor hyggeligt der er i Tivoli. Vi overvejede et kort øjeblik at købe candyfloss og spille spil over i de forskellige boder, men solen havde gjort os lidt trætte, så det film-moment må vente til en anden gang.

2017-07-09-11-59-58
Jeg glæder mig allerede til næste år, hvor det bliver endnu mere fabelagtigt. Der var nogle som overgik os med tæppe, bordløber og en blomsterdekoration. Jeg siger allerede nu, at der kommer til at være friske blomster, en High-Tea opsats og måske lidt gin i lemonaden? Who know?

 

PS. så kan man lige klikke ind på det her link og se mig i TV Avisen, hvor de selvfølgelig filmede lige, mens jeg tog en bid. Hvad er chancen?
Link her og bare tryk play.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Særligt Sensitiv - Sig nej.