Roccamore shoes: My Blue Louise...

OOTD: A modern-vintage garden party…

Jeg lover, at der kommer lidt mere omkring Vintage Garden Party-delen, men lige i dag vil jeg fokusere på mit outfit. Jeg skal nemlig have denne her smukke, grønne kjole på i Tivoli, da de afholder et gammeldags Garden Party. Når man nu skal slænge sig på et picnictæppe, spise jordbær og drikke bobler, så skal man også se laber ud.

Det er ingen overraskelse, at jeg elsker H&M og denne her kjole er også derfra. Det er en af deres lidt dyrere modeller, men fordi jeg ventede længe nok, så kom den på udsalg. Jeg fik den til -50%, men da de afholdte Club Days, så røg der yderligere 20% fra og kjolen kom altså til at koste sølle 319 kr. Der er ingen tvivl om, at den er af bedre kvalitet og at blonden vejer noget. Garden Party = Hat. Sådan er det og derfor måtte jeg også lede  H&M igennem for den perfekte hat, fordi overraskende nok, så havde jeg ikke en i forvejen. Den var oprindeligt med sort bånd, men efter en tur i Søstrene Grene, så fandt jeg et bånd, som matchede i vejen. Man kan rigtig meget med lidt kreativitet og en almindelig limstift, så vupti! Grønt bånd som matcher den grønne kjole og pludseligt var det et sæt.

Clutchen er fra Monki og er efterhånden en gammel sag, men den går rigtig fint til. Disse billeder blev, surprise, taget et par dage i forvejen, så jeg var sikker på at indramme kjolens skønhed. Derfor har jeg i dagens anledning skiftet tasken ud til min typiske fra Ebay, som er set på bloggen før og skoene er også lidt anderledes. Garden Party passer ikke sammen med stiletter, så jeg har i stedet valgt at tage et par tre centimeter høje sko på, som har en chunky hæl, så jeg ikke ryger ned i græsplænen.

Makeuppen er guld og mine klassiske cateyes og de er sat sammen med et par røde læber. Igen, en lille ændring i den virkelig verden, hvor det blev til pink læber. Tæppet og lemonaden vi skal drikke er nemlig pink, så selvfølgelig skulle jeg matche det. Hvad ellers?

Mit hår var stylet efter 1930’ernes fingerwaves, sådan en let fortolkning af det. Det skulle jo passe til at have hat på, men man måtte stadig godt fornemme, at jeg havde hår under. Den opmærksomme læser/følger vil nok have opdaget, at håret var det jeg lavede en mini-guide til på min Instagram story. Det er nemlig ret simpelt og jeg burde godt kunne lave en lille guide “Frk. Mejers fortolkning af 1930’er waves”?

Alt i alt har jeg givet 660 kroner for hele looket. Nu har jeg ikke engang betalt for skoene og jeg medregnede ikke makeuppen, så jeg har givet 460 krone for at se laber ud til Tivolis Vintage Garden Party. Jeg har linket efter bedste evne til alternativer, de eksakte ting, men jeg har måtte skifte et par ting ud fra, at jeg tog billederne til dagen i dag, men det er småting. Essensen er stadig som i billeder under.

Så det her er min modern vintage fortolkning af et Garden Party sat i 2017. Der er lidt gammelt, lidt nyt, lidt grønt og et stort smil på læberne.


2017-07-04-20-12-10

2017-07-04-20-20-22

2017-07-04-20-00-20

2017-07-04-20-03-45
2017-07-04-19-09-00

2017-07-04-20-21-52

2017-07-04-20-02-35

2017-07-04-20-05-21

 

Want the look?

The Dress – The exact dress // Alternative no. 1
The Shoes – The exact shoes // What I actually wore that day..
The Hat – The exact hat // Alternative no. 1
The Clutch – Alternative no. 1 // What I actually wore that day..
The Lips – The exact lips // What I actually wore that day..

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roccamore shoes: My Blue Louise...