Særligt Sensitiv - At finde sine begrænsninger

Roccamore shoes: My Blue Louise…

Whooops!

Jeg var den heldige vinder af et par Roccamore stiletter. Konkurrencen blev afholdt på Miriams Blok og det var helt tilfældigt, at jeg faldt over den. Jeg elsker alt, som har med sko at gøre og det var ovenikøbet et par valgfrie Roccamores, som var på spil. Jeg browsede hurtigt hjemmesiden igennem og faldt oprindeligt i svime over de lavendelfarvede “Gaia”, men til min fitting havde de dem ikke i min størrelse og jeg kunne vælge frit fra de andre modeller. Jeg havde skrevet, at jeg havde en blå periode a la Picassos og med så mange nye, blå items i garderoben, så manglede jeg bare et par sko også.
Da Gaia ikke var en mulighed, så havde jeg sat mine øjne på dem med bånd på. Det var i sort, blå og creme. De minder mig om et par højhælede balletsko og da der stod et par i den smukkeste mørkeblå, så var jeg solgt. Der var lige akkurat et par tilbage i min størrelse og de smuttede på foden, som med Askepots glassko. De var som syet til mine små fødder. Mit skoeventyr sluttede ikke just der, men modellen viser sig at hedde “Blue Louise” og det er jo meant to be. Lige der var jeg overbevist om, at den ægte kærlighed er i et par sko og who needs a man, when you can have shoes?

Roccamore er om muligt de lækreste højhælede. De er videnskabeligt valideret til at fordele presset på forfoden på sundeste vis, så man kan have dem på længere og ikke belaster fødderne nær så meget. De er specialdesignet med en sål, som giver den bedst mulige komfort for fødderne. Ovenikøbet er skoene håndsyede i Italien og lavet af de bedste materialer. Mine Blue Louise er ruskind med silkebånd og læder insoles.

De er en online shop først og fremmest, men man kan booke sig en tid i deres showroom på Amaliegade 15 i København. Det er noget af en royalsetting og man bliver behandlet som en prinsesse. Jeg havde den bedste oplevelse lige fra at vinde skoene til at gå ud med posen i hånden.

2017-07-03-12-14-12

2017-07-03-12-16-07

2017-07-03-12-10-25

2017-07-03-12-16-48

 

Want the shoes?
Link til Blue Louise  eller Roccamore.com

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Særligt Sensitiv - At finde sine begrænsninger