OOTD: The pink princess dress...

When I get my own place – Livingroom edition…

hjkhjkhkjLampe // Stage // Pude // Vase // Plaid // Sofaborde // Sofa

Hvis der er en trend, som ses rigtig mange steder i dag, så er det retro stilen. Selv i boligafdelingen elsker jeg et mix mellem modern og vintage. Præcis som min stil. Jeg nyder at finde nye ting, som ser retro ud. Sidst da jeg var i IKEA med familien, så faldt jeg over den smukkeste sofa. Den har et 60’er præg over sig og jeg er vild med, hvor eksklusiv den ser ud. Det ligner ikke en standard IKEA og til den sølle pris af 3000 for en “EKENÄSET”, så kom den på ønskelisten til en fremtidig lejlighed. Hvis man også kunne få den matchende stol, så ville det være helt perfekt. Jeg ville gerne have tænkt mere i indretning, da jeg var i IKEA, men med en køresygepille i systemet, som gjorde mig så træt, at jeg måtte sætte mig fra Benarp til Hemnes hele tiden. I mens diskuterede min bror og mor om PAX-skabet skulle have spejllåger eller ej. Det var en hård omgang. Gode gamle IKEA..

Normalt er jeg ikke til mørk træ. Mest fordi at man kan se hvert et lille støvkorn på overfladen, men når sofaens stel er mørkt løvtræ, så skal sofabordene også matche nogenlunde i stilen. Der er også lidt retro over de små borde i formen og det ser altså så sødt ud, når der står to eller tre mindre end et stort. Det gør det mere elegant og stilrent i min optik. På bordene skal der selvfølgelig stå en vase med pæoner og den meget populære Kubus stage. Man kunne også godt have flere forskellige stager stående i forskellige højder. Det kunne også se sødt ud, men det kan man jo skifte så meget, som man har lyst til.

For at det ikke skal blive alt for kedeligt med det mørke stel og det grå betræk, så er det altid en mulighed at kaste lidt farver ind. Jeg synes at sofaen gør det meget godt i sig selv, men en pastel/mint-grønish farve på puderne og et matchende tæppe giver det lidt bid. Puden har geometrisk mønster, hvilket også gik igen i 1960’erne. Det her er igen en mere stilren version af det.

Lampen har lidt scenelampe-vibes over sig og gør sig perfekt til puden og tæppet. Jeg faldt pladask for den i Silvan og der er altså lidt gammeldags teater over den eller en lampe fra et Hollywoodset. Hvilket jeg jo altid falder i svime over. Alt der kan få mig til at føle mig som en smuk skuespillerinde fra 1940-60’erne, er værd at bruge penge på.

Man kunne da sagtens slænge sig på EKENÄSET med en god bog, kaffe i min nyligt erhvervede Georg Jensen “Bernadotte” termokande og regn udenfor. Regnen har Danmark jo allerede sørget for lige pt, så det kan jeg godt krydse af. Gad vide om det nogensinde bliver sommer?

Det var mit bud på en kommende stue. Jeg har tidligere lavet kontoret, så det kan man læse om lige her.

God regnvejrsdag!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: The pink princess dress...