Særligt Sensitiv - At finde sine begrænsninger

OOTD: The pink princess dress…

Jeg elsker denne her kjole og jeg føler mig som en prinsesse i den. Jeg fandt den, da jeg var i København og det er “bare” en H&M. Jeg har længe været på udkig efter noget off-shoulder, men har haft svært ved at finde noget, som ikke var irriterende eller hæmmende at have på. Jeg havde faktisk lige købt to andre kjole og var på vej ud af den store H&M på Strøget, som er noget af en labyrint. Da vi kom ned ad rulletrappen hang denne her skønhed og jeg endte med at prøve den uden på alt mit tøj, fordi jeg ikke orkede at stå i kø til prøverummene. Den sad helt perfekt og jeg endte spontant med at skifte over til kjolen senere på dagen. Den har det hele. Den har en perfekt længde, perfekt farve og det perfekte snit. All in all = den perfekte kjole.

Når man matcher den op med et par lyserøde ballerinaer, en boheme-opsætning og pink læber, så bliver det næsten ikke bedre. Der er lidt classy Coachella, boheme-ish over hele looket. Tasken er secondhand og jeg fandt den i min lokale Blå Kors. Oprindeligt havde den en kort kæde, men jeg tilføjede en længere kæde fra Silvan og lavede den om til en crossbody. Hvis jeg nu skulle regne looket sammen, så ville jeg have betalt ca. 600 kr for det hele. Kjolen tager de 349 kr, men det er jo et style-steal uden lige. Den er perfekt til at twirle rundt i, når solen skinner. Den er kræver ikke ret meget styling, fordi den er så fin i sig selv.

As always, my dears, så kan man genskabe looket i bunden af billederne. Der er endda links til den eksakte kjole, sko, læbestift og negle.

2017-06-24-18-11-21

2017-06-24-18-11-55

2017-06-25-00-02-08

2017-06-25-00-04-37

2017-06-24-18-08-43

 

 

Want the look?
The Dress – The exact dress // Alternative no. 1
The Shoes – The exact shoes // Alternative no. 1
The Bag – Alternative no. 1 // Alternative no. 2
The Lips – The exact colour // Alternative no. 1
The Nails – The exact colour // Alternative no. 1

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Særligt Sensitiv - At finde sine begrænsninger