8 råd fra en særligt sensitiv til alle andre.

OOTD: Katharine Hepburn inspired look..

Jeg ville rigtig gerne kunne sige, at det her var mit reelle outfit of the day, men desværre så sidder jeg i nattøj, fordi jeg forsøger at blive klar til eksamen på onsdag og fordi min allergi gerne vil sænke mit energi/fabulous-niveau.
Men det her outfit havde jeg på for et par dage siden. Det er inspireret af Katharine Hepburn, som så utrolig feminin og fabelagtig ud i bukser og skjorter. Jeg har valgt at gøre det lidt ekstra feminin, men min skarpe kæbelinje og kindben gjorde mig lidt ekstra Katharine Hepburn-badass. Jeg har også valgt at lave den knold, som hun meget typisk havde. Den var stor og fyldig, fordi hun havde et ton af hår. Det meste af tiden var det dog nede i de flotteste “waves” og googler man hende, så ser man også flere billeder af det ikoniske løse hår.

Bukserne var min mors, men hun ville ikke eje dem længere og gav dem til mig. De er fra Monki og har vidde ben. Normalt ville jeg kun være til skinny jeans, hvis jeg skulle have bukser på, men de her er altså en drøm at have på. De er løse, højtaljede og perfekte på lettere kølige dage, men også de varme. Tilføjer man en bardottop og et par høje hæle, så har man allerede et meget retrolooking outfit og jeg er selv helt ekset med det! Man kunne vælge en skjorte, hvis man gerne vil være endnu mere Hepburn-ish. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hele outfittet (uden tasken) har sådan ca. kostet 600 kr. Jeg har så ikke betalt for bukserne eller bæltet, så for mig har det nok kostet omkring det halve. Tasken er et arvestykke, så jeg ved ikke, hvad den oprindeligt har kostet og derfor kom den ikke lige med i beregningen. Men det viser at man kan skabe et virkelig fabelagtigt og modern vintage-looking outfit for ingen penge.

Jeg har selvfølgelig linket til alternativer under billederne. God jagt!

2017-06-14-13-35-14

2017-06-14-13-33-46

2017-06-14-13-36-44

2017-06-14-13-38-13

2017-06-14-13-40-27

2017-06-14-13-42-12

 

Want the look?
The Pants – Alternative no. 1 // Alternative no. 2
The Shirt – The exact shirt // Alternative no. 1
The Shoes – Alternative no. 1 // Alternative no. 2
The Belt – Alternative no. 1 // Alternative no. 2
The Bag – Alternative no. 1 // Alternative no. 2
The Lips – The exact colour // Alternative no. 1
The Nails – The exact colour // Alternative no. 1

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 råd fra en særligt sensitiv til alle andre.