Liv og glade dage med eller uden en kæreste i hånden...

OOTD: Vintage chic a la faux Chanel…

Et simpelt og så elegant outfit a la faux Chanel. Jakken fik jeg rigtig billigt til trods for, at det er en Day et Birger Mikkelsen. Min mor fik den i kommission i butikken og jeg får altid et kig på de varer, som hun tror ville falde i min smag. Jeg faldt med det samme for den, fordi den er tidsløs og så klassisk. Jeg er ellevild med den runde halsudskæring og at den laver et lille snit ind, sådan en subtil peplum-style.
Mine shorts er fundet i PRAG på Vesterbrogade. De kostede næsten ingenting og de er sådan lidt chic safari-agtige og så er de vintage. De andre småting som tasken er simpelthen bare fra Ebay, så hvis man kan holde ud at vente i nogle uger, så kan den lille, fine taske blive ens egen for kun 35 kr. Den er faktisk i ret god kvalitet og den ligner umiddelbart ikke en til så billige penge. Tørklædet er fra Røde Kors til omtrent fem, flade kroner og body’en er en standard H&M. Den har den flotteste ryg, som er low-cut og skoene er jo ikke just en overraskelse, men de er fra Skoskabet og hat den smukkeste pink sål. Loubs på budget.

Jeg sad og regnede lidt på, hvor meget dette outfit havde kostet mig og det blev til den nette sum af ca. 600 kr. Det synes jeg nu er ret okay, når man tager det hele i betragtning. Et helt look fra top til tå og for kun 600 kr. Det viser virkelig, at man ikke behøver at gå ned på elegance, man skal bare have et godt øje for det og sætte tingene lidt anderledes sammen. Der er noget parisisk stemning over disse billeder og over outfittet. En baggård med blomsterranker og fine altaner, gule mursten og lidt solskin at ane.

Ahhh ja, så simpelt kan det gøres at skabe en lille bid af det franske.

2017-05-30-12-55-07

2017-05-30-13-01-54

 

2017-05-30-15-00-31

2017-05-30-12-59-14Want the look? 
The Jacket – Alternative no. 1 // Alternative no. 2
The bodystocking – Alternative no. 1 // Alternative no. 2
The Shorts – Alternative no 1. // Alternative no. 2

The Shoes – The exact shoes // Alternative no. 1
The Scarf – Alternative no. 1 // Alternative no. 2
The Crossbody – The exact bag // Alternative no. 1

The Lips – Lime Crime “Red Velvet” // Alternative no. 1

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Liv og glade dage med eller uden en kæreste i hånden...