Det der med gynækologen, ankelbøjlerne og den akavede stemning..

Liv og glade dage med eller uden en kæreste i hånden…

2017-06-02-15-52-27

Der er en grund til, at jeg kan smile og grine på langt de fleste dage og det er fordi, jeg endelig har fundet en eller anden form for større ro. Jeg er i den grad begyndt at finde mig selv og jeg har rum til at blive udfordret, være kreativ og kaste mig ud i nye projekter hele tiden. Jeg er simpelthen så glad og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft det sådan her. Jeg ville sige min barndom, men den har ikke altid være så positiv, så måske ikke engang der.

Jeg føler mig dog lidt alligevel, som hende den lille pige, der løber over det bløde, fugtige græs med bare tæer og favnen åben. Hende, der var modig og turde hænge med hovedet nedad og gynge så højt, at man næsten kunne røre de candyfloss-agtige skyer. Jeg finder mig selv mere for hver dag der går og jeg kan virkelig mærke, at jeg kan lide bare at være mig. Jeg leder ikke hele tiden efter en anden at være eller en at passe på, fordi lige nu er tiden til at passe på mig selv. Jeg har alt, hvad jeg skal bruge og mere til. Jeg kan endelig begynde at leve livet, som jeg gerne har ville. Jeg har drømme, håb og knokler for at kunne opnå dem i fremtiden. Jeg nyder at være egoistisk og have fokus på, hvad jeg vil med mit liv og mine dage.

Til trods for at have et hav af eksaminer, et valg om bachelorprojekt og vejleder og what not, så gør det mig egentligt ikke noget. Det gør mig heller ikke længere noget, at jeg ikke får 10 og 12 i alt, som har noget med skolen at gøre, fordi jeg er stadig dygtig til, hvad jeg laver og jeg vandt en blogaward for bare at være mig selv. Det betyder mere for mig end et eksamensbevis.
Jeg har endelig fået nok energi til at starte til Pole Fitness og nu er jeg lidt hende pigen, som hang med hovedet ned af i træerne og svingede rundt på legepladsen.Træerne er udskiftet med en pole og jeg har allerede hængt på hovedet og “se ingen hænder” er også blevet ytret. Jeg har haft et par gange, hvor jeg har været frustreret helt op til randen og der var tårer på vej, fordi jeg ikke kunne følge med og jeg fik flashbacks til de frygtelige idrætstimer i folkeskolen og gymnasiet, men det stoppede mig ikke fra at møde op til de næste timer. Det gav mig mere blod på tanden, for så kunne jeg pludseligt flere tricks og ikke mindst så kunne jeg sluge min stolthed og bare være på det niveau, som jeg er på. Det er okay, at jeg ikke kan alting på forhånd, fordi jeg lærer jo noget hele tiden og alle har været, hvor jeg er lige nu. Rom blev ikke bygget på én dag og avanceret Pole Fitness bliver ikke lært på én lektion. Ting tager tid.

Jeg har faktisk altid troet at for at være rigtig glad, så skulle man også have en kæreste. Derfor har jeg et par gange i mit kastet mig ind i noget, som aldrig skulle have været, men som jeg har lært noget af. Jeg valgte at overdøve stemmen og tvivlen indeni, fordi jeg gerne ville elskes af en anden og fordi jeg drømmer om at finde manden i mit liv. Jeg ved, at jeg er ung endnu, men jeg har altid drømt om et forhold, som dem i filmene. En som kunne slå benene væk under mig. I forsøget på at finde det, så glemte jeg alt om mig selv og mine egne værdier. Jeg gav op på mig selv og fokuserede på noget andet. Jeg lod mig selv visne og gav alt, hvad jeg havde til et andet menneske. Der var ikke meget, Louise, tilbage, da det var slut. Jeg har stadig en drøm om at finde en, som kommer til at elske mig for, den jeg er og ikke for den, som jeg desperat har prøvet at være. Jeg tror nemlig på, at man godt kan elske mig, men det har taget mig så lang tid at opdage, at jeg skal kunne elske mig selv. Først nu er begyndt at opdage, at jeg er meget mere værd end at græde ude på badeværelset eller ned i puden om natten. Først nu ved jeg, at jeg ikke vil sælge mig selv til højst bydende. Jeg gemte mig bag mine ulykkelige forhold og lod det tage ansvaret for, at jeg generelt havde det dårligt og det var ikke fair; hverken for mig eller den anden part. Jeg har knoklet mig selv helt ned i forsøget på at redde noget, som ikke havde en chance for at blive reddet. Jeg har været så ulykkelig i forsøget på at stille et andet menneske tilfreds eller for at få deres accept. Jeg ville så gerne elskes og skabe noget holdbart, men det gjorde mig blind og det tog mit selvværd. Jeg mistede alt, som havde noget med mig selv at gøre og gik alt for meget på kompromis, for nogen som ikke værdsatte det. Jeg forsøgte at ændre på et andet menneske og de på mig. Alt sammen i et forsøg på at udfylde et eller andet hul, men ingen parter skal ikke ændre sig selv for at gøre den anden glad. Man skal udvikle sig sammen, men ikke ændre grundlæggende træk eller personligheden. Jeg har sagt undskyld for at være for følsom, for meget og for lidt. Jeg har bøjet mig i alle retninger og sjældent forventet noget af den anden, fordi jeg ikke var vigtig.

Jeg vil ikke sælge mig selv længere og jeg vil ikke længere være i forhold, hvor jeg ikke kan være mig selv. Jeg vil hellere være alene end at være i et dårligt forhold. Jeg skal blive bedre til at lytte til min indre stemme. Jeg har vovet mig ud og været på én date siden mit sidste brud for ca. seks måneder siden og det var hyggeligt, men mens vi gik og snakkede, så fik jeg et stik i maven. Det stik gav mig en klar ide om, at det her var ikke rigtigt og jeg var lige et par dage om at finde ud af, hvad det var. Han var nemlig rigtig sød og sagde så mange søde ord, men jeg kunne allerede efter én kort date mærke, at det ikke ville gå. Og måske vil nogle mene, at det var for hurtigt, men jeg har fået nok kendskab til mig selv og mine behov. Jeg måtte skrive til ham og trække mig allerede nu, for det var også det mest fair for ham. Jeg ønsker ikke at spilde nogens tid. Jeg vidste, at det ikke ville kunne blive til mere og det vidste jeg, fordi jeg for én gangs skyld lyttede til min indre stemme. Det gav mig også en klar indikator på, at jeg bare ikke er klar til noget lige nu. Jeg har ikke lyst til en stribe af one night stands, fordi det siger mig absolut ingenting og jeg har heller ikke lyst til at date for alvor lige nu. Måske er det nonne-agtigt eller kedeligt for nogle, men jeg vil bare gerne være alene. Der er ingen, som siger, at man skal have en mand i livet og lige nu har jeg en “mande-detox”, hvor jeg får styr på nogle ting. Så kan jeg være mere klar næste gang og så de får den rigtige udgave af mig og ikke den der desperate og triste mus, som jeg har været førhen. Jeg vil være hende den glade kæreste, som smiler, griner og danser rundt i græsset igen. Jeg vil bare være mig i fuldt flor af læbestift, luftige kjoler og lyserødt det ene og andet. Og lige nu vil jeg ikke være nogens kæreste. Lige nu vil jeg bare være Frk. Mejer med røde læber og vintage her og der.

Så jeg er så glad for at have fundet en udgave af mig selv, som jeg kan lide. Jeg har stadig dage, hvor jeg kunne tude over de mest latterlige ting og jeg reagerer irrationelt på det ene og andet, men jeg bruger som regel lidt tid på at reflektere over det. Nogle gange er jeg bare irrationel og nogle gange så rammer det noget inde i mig. Begge dele er okay og jeg har stadig et hav af ting, som jeg skal arbejde på. Nogle kan jeg tage i opløbet og nogle ting må komme, når tiden er til det.

De største og gladeste læbestiftsmøssere til jer!

8 kommentarer

 • Sikke et dejligt og velskrevet indlæg! Jeg kan virkeligt relatere til alt hvad du skriver – dejligt at du sætter nogle ord på følelserne! 🙂 TAK! De bedste hilsner Mathilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Mejer

   Dejligt, at det hele giver mening og at det er brugbart. Mit mål er nået og det er mig der takker <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Sikke et fint og dejligt indlæg at læse 🙂 god dag! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Mejer

   Mange tak og dejligt, at du kunne lide læsningen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig et dejligt indlæg at læse. Det er tydeligt, du har tænkt meget over det. Synes også det er dejligt, at læse du har indset, at man ikke bare skal “nøjes” eller forsøge, at skjule en del af sig selv. Det er blot noget man bliver sindssyg af til sidst <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Mejer

   Mange tak og det er nemlig rigtig, man skal aldrig nøjes, fordi det er ingen der er tjent med. Vi er jo alle fantastiske og fortjener det ypperste <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, et meget inspirerende, smukt & rørende indlæg – og ikke mindst nemt at spejle sig selv i! Jeg har selv boet alene et års tid nu, og jeg har prioriteret at lære, hvem jeg er, alene… Og selvom der stadig sidder den der tanke om, at man skal være to for at være lykkelige, har det været så fedt & livsbekræftende at opleve den lykke & følelse, der også skinner igennem dit indlæg!
  Jeg tænker, at det er vigtigt at opleve, at man kan være lykkelig alene & gøre gode ting for en selv, inden man binder sig fuldkomment – præcis som du så fint skriver;-)
  God Pinse…
  Smil til dig!
  Laura // LMinside<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Mejer

   Mange tak for de skønne ord og dejligt, at jeg ikke er alene med den glæde der er i at være alene. Jeg synes, det er så sejt, når man tør prioritere sig selv frem for alle andre. Så jeg håber, at du får en hel masse ud af det (det er jeg ikke i tvivl om) og massere af smil og kram i din retning <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med gynækologen, ankelbøjlerne og den akavede stemning..