Det der med gynækologen, ankelbøjlerne og den akavede stemning..

En glad vinder af Bedste Modeblog 2017…

rabble-blog-awards-modeblogg-vinder

 

Jeg havde i den grad ikke set den komme. Jeg åbnede min mail, som jeg gør mindst en million gange om dagen, jeg ved ikke helt, hvad jeg tjekker efter, men jeg havde ærligt glemt Rabble Awards lidt igen. Ikke fordi at jeg ville, men jeg havde skudt ideen om at vinde ud af hovedet, fordi der uden tvivl var nomineret mange dygtige bloggere og som havde et større netværk af voters. Den eneste jeg vidste havde stemt på mig var min mor, fordi hun stolt havde hevet telefonen frem og sendt sin stemme af sted, men jeg regnede ikke med, at det var nok. Men der var alligevel nok som stemte på mig og voila, så blev jeg vinderen af Bedste Modeblog 2017. Som alle store talere altid siger til et awardshow: “så havde jeg slet ikke regnet med denne her pris og jeg har ikke engang forberedt en tale.”
Det her må blive min takketale til dem som har stemt og til Rabble for at have stablet det på benene. Det er virkelig vidunderligt med et skulderklap og det bekræftede mig i, at jeg er på rette vej. Mit største håb er, at bloggen udvikler sig til noget større og at jeg kan nå endnu flere mennesker. Jeg vil så gerne inspirere andre menneske og jeg vil gerne give muligheden for at alle kan være sig selv. Man behøver ikke engang være vild med vintagemode eller lyserød, for at være en del af Frk. Mejer-universet, man skal simpelthen bare være sig selv. Jeg forsøger hver dag, at være mig selv og stå fast ved at være hende der med læbestiften, den der altid er lidt for overdressed selv en søndag formiddag, men også at være hende, som er så sensitiv og bliver febrilsk, fordi der er ting, som jeg ikke kan finde ud af eller som rammer ind på mine mange usikkerhed. Der er plads til det hele.

Jeg er bestemt ikke den traditionelle It-girl som fylder i modebilledet, men jeg er et bevis på, at hvis man står ved sig selv og sin stil, så giver det igen på den positive side. Jeg har altid ønsket at være en anden end mig selv eller se ud, som alle de andre smukke piger. Dog er jeg unik, præcis som alle andre mennesker også er. Vi er dem, vi er og det er også okay. Man kan være lige, hvem man vil være og fordi min ældre dame skinner så meget igennem alting, så fylder vintage bare mere hos mig og jeg vil bare gerne vise at mode er alt muligt forskelligt. Mode er personlig stil. Det er et udtryk for, hvem man er inderst inde og hvem man ønsker at være. Det kan være en måde, hvorpå man kan udtrykke ens humør. Det kan være med til at booste selvtilliden på grå dage og til at beskytte en. Det er så mange ting, men det er at kunne omfavne og udtrykke sig selv.

Jeg blev enormt rørt, da jeg fik prisen, fordi de søde ord fra Rabble og bare nomineringen fra Dina. Jeg havde ikke regnet med noget af det og jeg er så glad for, at der er nogen derude i verden, som har opdaget Frk. Mejer. Tænk, at der er nogen, som har lyst til at følge med i mit univers af modern vintage og mine forunderlige tekster, som handler om alt muligt. At der er nogen som måske kan nikke genkendende til nogle af tingene og som kan identificere sig med mig. Det gør mig glad og det bekræfter mig i, at ingen er alene med deres tanker. Jeg lægger meget energi i at lave en kvalitetsblog, hvor det ikke kun er designet som er i fokus, men at den også er velskreven (jovist, en tastefejl i ny og næ), fordi hvis der er noget, som jeg brænder for her i livet, så er det at skrive. Det er det, som jeg vil bruge mit liv på og de søde ord og prisen fra Rabble var virkelig min første større milepæl på min bloggervej, så tak.

Tusind tak.

 

skaermbillede-2017-05-27-16-48-17
Ordene er fra Rabbles blog, som findes lige her.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med gynækologen, ankelbøjlerne og den akavede stemning..