Det der med gynækologen, ankelbøjlerne og den akavede stemning..

OOTD: Elle Style Awards 2017…

Så var det i går at Elle Style Awards løb af stablen og i den forbindelse havde jeg glædet mig så meget til at have denne skønne kjole på. Den kjole købte jeg inden, at jeg overhovedet havde købt billetterne, men da jeg stod i butikken og prøvede den på, så vidste jeg bare, at jeg måtte eje den og at jeg skulle finde et event, hvor jeg kunne have den på. Så hvorfor ikke selveste Style Awards?
Jeg ville gerne have lagt nogle billeder op fra eventet i Koncertsalen, men jeg sørgede for at lavede et par backup billeder hjemmefra. Jeg havde godt lidt på fornemmelsen, at jeg ville være lidt stresset og lettere forvirret, når jeg først ankom. Lad os bare sige, at det var godt, at jeg havde en backup-plan, fordi de billeder min veninde og jeg fik taget fungerede ingenlunde. Ej, hvor så jeg skinnende og forvirret ud. Min veninde og jeg stod så langt fra hinanden, at vi lignede to, der ikke engang kendte hinanden. Det billede som kom på Snapchat eller Instagram var okay, men det var et selfie og vi havde vadet salen rundt for at få noget godt lys. At jeg ovenikøbet også blev forvekslet for min venindes mor af en af hendes snap-venner var prikken over i’et, så vi opgav lidt efter det. Jeg må indrømme, at jeg er lidt blandet over at blive forvekslet, ikke fordi, Amandas mor er utrolig flot og der er gode gener i den familie, men måske mere fordi jeg faktisk er yngre end Amanda. Jeg ved godt, at jeg er en ældre kvinde indvendigt, men jeg føler måske ikke rigtigt, at jeg kan gå for at være i 40’erne endnu? Det var kjolens snit som var fra 40’erne/50’erne og ikke jeg. Men vi kunne ikke andet end at grine af det.

Nå, men forvirringen til side, så havde jeg valgt en klassisk sort skaterdress fra Vero Moda. Det var et Marilyn Monroe, Audrey Hepburn og Grace Kelly inspireret look. Kjolen er meget Grace Kelly, men det sorte og udskæringen er lidt Breakfast at Tiffany’s og mit lyse og krøllede hår var selvfølgelig lidt Marilyn. Det her er endnu et eksempel på min kærlighed til midilængden i år, man føler sig så ladylike!
Jeg havde toppet looket med de klassiske catyes, et par lyserøde courts og perleøreringe, så det var det mest klassiske look længe. Tasken var fra Ted Baker og havde en tilhørende, matchende clutch som jeg havde i brug til selve festen, men når man kommer langvejs fra, så er det godt med en lidt større taske til skiftesko, en bog og alt muligt andet hurlumhej!

Men sådan her så det ud og det er i roligere og meget passende, retro omgivelser som virkelig understøtter kjolens elegante design.  Voila, sådan kan man se ud og under billederne er der selvfølgelig både alternativer, men der er et link til min eksakte kjole, sko og læbestift.

 

2017-05-23-16-23-59

2017-05-23-17-35-24

2017-05-23-17-33-59

 

Want the look?
Dress: The exact dress // Alternative option
Shoes: The exact shoes // Alternative option
Bag: Alternative no. 1 // Alternative no. 2
Lips: Lancome -L’Absolu Rouge 368
The Eyes: Kylie Jenner – “The Bronze Palette” //Barry M – Mascara // E.L.F – Eyeliner
The Nails: Appeal4 – “Naked Eye”

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med gynækologen, ankelbøjlerne og den akavede stemning..