OOTD: Peachy summer lovin'...

When I get my own place – The office-edition…

picmonkey-collage

Stol // Pude // Vase // Whiskeykaraffel // Antique Typewriter // Vintageframes // Bakke

En af de ting som jeg går og tænker på er, at jeg en dag gerne vil bo for mig selv. Jeg har aldrig prøvet at bo et sted, hvor der kun var mig. Jeg flyttede til London i to måneder og boede sammen med tre andre piger, jeg flyttede hjem igen og så boede jeg min min daværende kæreste. Jeg har aldrig haft mit eget sted, hvor jeg helt selv kunne indrette og bestemme alt. Inden at jeg flyttede til Odense, så havde jeg løbende købt ting til en lejlighed og det samme havde mine forældre, så mange af tingene var lyserøde eller pink og meget af det måtte jeg skifte ud, fordi det ikke var helt fair, når der også boede en mand under samme tag. Jeg havde aldrig regnet med at flytte ind med en kæreste så hurtigt, men på det tidspunkt føltes det så rigtigt og jeg har bestemt heller ikke fortrudt den del af det, tværtimod. Jeg vidste, at jeg ikke var parat til at bo helt alene på det tidspunkt i mit liv. Tanken om det var skræmmende, men jeg har virkelig opdaget, at det er en ting, som jeg bliver nødt til at prøve af.

Det er dog en ting, som ikke kommer til at ske lige nu og her, men på et eller andet tidspunkt, så skal jeg flytte hjemmefra (igen) og så skal jeg have lov til at have mine nips, mine mange vaser og mit lyserøde og guld. Jeg skal have lov til, at alting flyder (så meget som det nu kan, det er jo stadig mig) og jeg skal have lov til at indrette alt fra køkken, badeværelse og soveværelse. Jeg er sikker på, at jeg får en lillebitte fin lejlighed og der vil jeg bo indtil, at tiden kommer til at flytte sammen med en ny kæreste. Jeg skal have det ud af mit system og jeg håber på, at jeg får plads til et lille kontor, om alt andet så ikke et lille hjørne i en lille lejlighed. Jeg skal have et sted, hvor jeg kan skrive og hvor jeg kan være kreativ. Jeg har fundet et par ting, som skulle være en del af et lille kontor.

Jeg er dybt forelsket i velourstolene fra Søstrene Grenes seneste kollektion og især den flotte rosa. Jeg har fået en forkærlighed for velour som så mange andre for tiden, men den stol er bare så simpel og så fin. Den ville passe godt til et simpelt, hvidt skrivebord og så med den grønne pude til. Der skal være blomster og det skal selvfølgelig være i den fineste Royal Copenhagen vase, som jeg allerede har erhvervet mig.
Så har jeg en drøm om, at jeg endda får anskaffet mig en flot, antik skrivemaskine. Min mormor og morfar har en stående og jeg har minder om, at have tastet løs på den mangt en gang, så det ville være det ultimative at have den stående.

Jeg har arvet et hav af min oldemors antikke guldrammer og til trods for ikke at være en guld-pige, så er der bare noget over de rammer og jeg kan sagtens se en flot billedvæg for mig. Guldbakken med spejl er også lidt vintage og på den skulle der stå det flotteste whisky-sæt fra Lyngby Glas. Jeg fik det i julegave og til trods for ikke at drikke ret meget alkohol eller være vild med det, når det ikke er i form af cocktails, så kan jeg godt lide en rigtig god whisky on the rocks and with a twist! Uh, eller en god Whisky Sour!

Der er links til alle de smukke ting under billedet og ellers er det bare med at kigge Den Blå Avis og Etsy igennem, de har så mange gode fund!

2 kommentarer

 • Kan også anbefale et gitter/hønsenet of some sort. Tror, det vil passe godt ind i stilen, og det giver det også et lidt rustikt look! Derudover bruges det så som opslagstavle, til noter, billeder,whatever 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Mejer

   Rigtig god ide, det ville lave en superfed opslagstavle! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Peachy summer lovin'...